Garmin ECHOMAP UHD2-serien – nytt design og moderne funksjoner

Pressemelding –

Garmin lanserer i dag ECHOMAP™ UHD2, med 500w utgangseffekt som vises på en krystallklar, høyoppløst skjerm. ECHOMAP UHD2 leveres i 5’’ og 7’’ størrelser, med brukervennlig knappestyring og med et stort utvalg funksjoner som hjelper fiskere til et vellykket fiske. Å markere veipunkter eller skifte mellom ulike kartbilder er nå enda enklere enn tidligere. Med innebygd Wi-Fi® kan man sømløst dele ekkolodd- og brukerdata mellom to ECHOMAP UHD2-enheter ombord i båten.

”ECHOMAP UHD2-serien består av de beste ekkoloddene i sin klasse, bransjeledende kartografi1 og funksjoner som gjør at man kan fiske som om man er lokalkjent uansett hvor man befinner seg”, forteller Dan Bartel hos Garmin. ”Denne serien er et prisgunstig alternativ, med et brukervennlig design med knapper samtidig som kartplotterne inneholder alle de funksjonene man kan ønske seg når man er ute på sjøen – tydelige ekkoloddbilder og ultrarask kartvisning som støtter de nye sjøkartene Garmin Navionics+2. ECHOMAP UHD2 er fullspekket med brukervennlig navigasjon- og sjøkartsfunksjoner som kan hjelpe fiskeren til neste storfangst eller til å utforske sjøen med bedre oversikt enn tidligere”.

Del ekkoloddsinformasjon og annen data trådløst mellom enheter

Uansett om man fisker med en venn, eller bare vil ha en ekstra kartplotter, gir innebygd trådløst nettverk muligheten for å streame ekkoloddinformasjon og dele brukerdata. Deling av data som veipunkter, ruter og ekkoloddinformasjon mellom to ECHOMAP UHD2-enheter er enkelt og brukervennlig.

Støtte for ekkolodd

Kjøper man ECHOMAP UHD2 sammen med en GT20-TM-svinger får man et tydelig bilde av bunnstruktur og fisk direkte på kartplotterskjermen. For å få et enda tydeligere skjermbilde kan man oppgradere til en GT24UHD-TM-svinger med Ultra-High Definition skanningsekkolodd – tradisjonell CHIRP og ClearVü – for å finne og identifisere et bredere utvalg av fisk i livlige fargeskjermbilder.

Sjøkart for både navigasjon og fiske
ECHOMAP UHD2 støtter de nye sjøkartene Garmin Navionics+ som gir mulighet for avanserte kartfunksjoner, daglige kartoppdateringer og mer. I tillegg kan man legge inn og navigere til opptil 5 000 veipunkter. ECHOMAP UHD2-serien tilbyr en imponerende rask og smidig kartvisning som gjør det mulig for fiskeren å alltid være klar for neste kast. I ActiveCaptain® felleskapet kan man ta del i lokal kunnskap og informasjon, hvor man via ActiveCaptain-appen sømløst kan oppdatere sjøkartene.

Oppdatert design

UHD2-serien leveres med brukervennlighet som tilfredstiller en moderne fisker, med et rent og klassisk grensesnitt med knapper. ECHOMAP UHD2-serien er utviklet for å klare de tøffe forholdene man kan oppleve ute på sjøen, med en skjerm som kan leses i sterkt sollys og med Garmins nyeste og mest inuitive menyer og grafikk.

ECHOMAP UHD2-serien er tilgjengelig på lager og selges til veiledende priser mellom kroner 4799,- og 7999,-. For mer informasjon, les mer på www.garmin.no

1 Basert på innrapporterte salgstall for 2021.

Sjøkartene Garmin Navionics+ må kjøpes som tilbehør