Garmin® ECHOMAP Plus serien

OLATHE, Kansas 31. oktober 2017 – Garmin presenterer ECHOMAPTM Plus serien – neste generasjon kartplottere og ekkolodd kombinasjonsenheter med bransjeledende funksjoner for både sportsfiskere og båtfolk. Den nye ECHOMAP Plus bygger på suksessen til sin forgjenger, ECHOMAP CHIRP, med kraftige ekkolodd-egenskaper, Premium kartografi og innebygd WiFi® for tilgang til den nye Garmin ActiveCaptainTM appen for den ultimate båtopplevelsen.

«ECHOMAP-serien har vært populær siden introduksjonen for nesten fem år siden,» forteller Marcus Bjärneroth som er nordisk markedssjef hos Garmin. «Vi har videreutviklet det anerkjente designet av disse alt-i-ett-kombinasjonsskjermene, gitt enhetene spennende ny funksjonalitet for å imøtekomme kravene til dagens hobbyfiskere, inkludert knappeassisterte berøringsskjermer og også lagt til avanserte tilkoblingsmuligheter. Uansett hvordan du fisker, vil ECHOMAP Plus-serien dekke fiskerens behov.»

Plus-serien er tilgjengelig i en rekke skjermstørrelser, og leveres med en krystallklar 4-, 6-, 7- eller 9-tommers skjerm. 6-tommers enhetene er nye i ECHOMAP-serien og er større med flere piksler og lettere å lese enn tidligere 5-tommers modeller. ECHOMAP Plus-serien tilbyr også fleksibiliteten til en ny knappeassistert berøringsskjerm på 7- og 9-tommers enhetene, som gir brukerne rask tilgang til funksjonene som brukes mest.

Å holde seg tilkoblet, enten man er på sjøen eller på land, er enklere enn før med ECHOMAP Plus-serien. Takket være innebygd Wi-Fi * kan sportsfiskere dra nytte av en gratis alt-i-ett Garmin ActiveCaptain-mobilapp som skaper en enkel, men kraftig forbindelse mellom en kompatibel mobilenhet og en ECHOMAP Plus. Bruk ActiveCaptain-appen til å få tilgang til, oppdatere og kjøpe kart fra OneChartTM-butikken på en mobilenhet når som helst, og få tilgang til ActiveCaptain-fellesskapet for marina- og andre interessepunkter, tilgang til QuickdrawTM-fellesskapsdata og mer. ActiveCaptain gir også smarte meldinger1 direkte til plotter, mulighet for programvareoppdateringer, planleggingsmulighet utenfor båten og mye mer.

De nye tilkoblingsfunksjonene gjør det mulig for sportsfiskere å kjøpe det nyeste kartet, og studere det for å planlegge neste tur før man er i båten. Når ECHOMAP Plus er slått på, er kartene umiddelbart tilgjengelige, og brukeren kan være trygg på at programvaren alltid er oppdatert med de nyeste funksjonene fra Garmin før man drar ut for dagen.

For krystallklar skanning av fisk og struktur, tilbyr ECHOMAP Plus innebygd CHIRP tradisjonelt ekkolodd og CHIRP ClearVüTM og SideVü skanning-ekkolodd. I stedet for bare å sende en enkelt frekvens, sender CHIRP en bølge av frekvenser og tolker dem individuelt ved retur, og skaper skarpe fiskebuer med bedre målseparering. For sportsfiskere som ønsker å se objekter og strukturer under båten, gir ClearVü en nesten fotografisk visning med utmerket oppløsning og målseparasjon i både ferskvann og saltvann. ECHOMAP Plus ”sv” -modellene legger også til SideVü-skanning for kunder som ønsker å se hva som finnes på begge sider av båten.

Alle 7- og 9-tommers Plus-enheter gir støtte for alle Garmin PanoptixTM «all-seeing» ekkoloddgivere, slik at sportsfiskere kan se sanntids ekkoloddbilder i video-lignende hastighet. Panoptix viser et bilde av fisk som svømmer og beveger seg mot- eller bort fra båten – selv om den er stasjonær – i sanntid og opptil 100 meter unna. En gratis programvareoppdatering planlagt for Q1 2018 vil også gjøre det mulig for 7- og 9-tommers ECHOMAP Plus-enheter å dele bruker- og ekkolodd-data mellom enheter.

ECHOMAP Plus-serien leveres preprogrammert med basekart for hele verden for generell referanse med støtte for valgfrie BlueChart® g2 Vision® HD-navigasjonskart med Auto Guidance, satellittbilder, 3-D-perspektiver og mer.

Den nye ECHOMAP Plus-serien vil være tilgjengelig i 4. kvartal 2017, med anbefalte utsalgspriser fra kr. 3.699,- til kr. 11.799,-. For mer informasjon, les mer: www.garmin.com/newmarine

Garmin er verdens ledende produsent ² av maritim elektronikk og fikk nylig prisen Manufacturer of the Year for tredje året på rad av NMEA, en pris som blir gitt til de mest anerkjente produsentene av maritime elektronikk for støtte av produkter i markedet. Garmins produkter
inkluderer noen av industriens mest avanserte kartplottere og touchskjerm multifunksjons-skjermer, sonar teknologi, high-definition radar, autopiloter, høyoppløst kartografi, seilinstrumenter og andre produkter og tjenester som er kjent for innovasjon, pålitelighet og intuitive bruk.

* 4-tommers modellene støtter ikke Wi-Fi.
1 Når paret med en kompatibel smartenhet.
2 Basert på salgstall fra 2016.

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service