Garmin® DriveTrack 71 – veinavigasjon kombinert med hundesporing

Garmin presenterer den nye DriveTrack™ 71, en bilnavigator med en 6,95-tommers berøringsskjerm som i tillegg til veinavigasjon også kombinerer funksjoner for hundesporing. Bilnavigatoren kan spore opptil 20 hunder med rekkevidde opptil 14 kilometer når den er tilkoblet kompatibelt GPS-hundesporingssystem. DriveTrack 71 leveres med sanntidstjenester (gratis) og innebygd Wi-Fi, som muliggjør oppdatering av kart og programvare.

– Vi ser at flere og flere jegere ser nytten av å spore hunden via bil under jakten eller når hunden skal hentes etter avsluttet jakt, forteller Marcus Bjärneroth som er Nordisk markedsdirektør hos Garmin.
– DriveTrack 71 er del av utstyrspakken for den aktive jegeren og kan benyttes i kombinasjon med fenix klokker og Alpha hundepeilere.

DriveTrack 71 leveres preprogrammert med topokart, ett 1-års abonnement på BirdsEye satelittbilder og detaljerte veikart med turn-by-turn ruting for Europa. Dette gjør at bilnavigatoren fungerer like godt i storbyen som ute i skogen. Uansett om du reiser med jakthunder eller familien har du nytte av den preprogrammerte TripAdvisor® som gir en oversikt over hoteller, restauranter og severdigheter.

Ved tilkobling til appen Garmin Smartphone Link2 (gratis)får DriveTrack 71 tilgang til sanntidstjenester som trafikkmeldinger, værvarslingstjenester, fotobokser, trafikklys3, ledige parkeringsplasser med mer. Appen gir i tillegg mulighet for mottak av smartvarsler fra kompatibel telefon, som viser sms’er, telefonanrop, kalenderpåminnelser, adresser og ulike appvarsler. LiveTrack-funksjon gir muligheten for å dele posisjon med venner eller jaktkamerater, slik at man effektivt kan samordne samlingsplass med jaktlaget eller opphentingsplass for hundene.

DriveTrack 71 er tilgjengelig på lager og selges til veil. pris kr. 4.299.-

1 Les mer på Garmin.com/waterrating for mer informasjon.

2 Ved tilkobling mot kompatibel smarttelefon. Les mer på Garmin.com/ble for mer informasjon.

3 Garmin tar ikke ansvar for trafikksituasjoner. Bilfører er selv ansvarlig for å følge trafikklover, skilt- og veianvisninger. Varsler for fartskameraer og trafikklys er ikke oppdatert for alle områder.

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service