Garmin Drive 55

Pressemelding –

Garmin lanserer i dag et nytt tilskudd i sin Garmin Drive™ serie. Den nye navigasjonsenheten Garmin Drive™ 55 er utviklet for å forenkle kjøreopplevelsen både under lengre kjøreturer og daglig pendling.

Med tydelige og enkle menyer, detaljerte kart og stemmestyring som er enkle å følge forenkler Garmin Drive 55 hver eneste kjøretur. Navigatoren leveres med en høyoppløst kant-til-kant 5,5 tommers skjerm, kartoppdateringer, reiseinformasjon som man kan dra nytte av under ferieturer og førervarsler for at sjåføren alltid er oppdatert og kan kjøre trygt. I tillegg får man tips fra TripAdvisor® og millioner av POI’er (interessante plasser) fra Foursquare®. Drive™ 55 leveres med innebygd Wi-Fi for brukervennlig og rask oppdatering av kart- og programvare. Man kan også pare enheten med Garmin Drive™-appen på kompatibel smarttelefon og se værvarsler og trafikk i sanntid1.

Den nye Garmin Drive 55 er tilgjengelig på lager i September til veiledende pris på kr. 2 249,- inkl. mva.

1 For å benytte denne funksjonen kreves appen Garmin Drive på kompatibel smarttelefon. For mer informasjon, les mer på Garmin.com/driveapp. Garmin Drive 52 er kun kompatibel med appen Garmin SmartphoneLink, se www.garmin.com/spl