Garmin Drive 53 En pålitelig og brukervennlig GPS med elegant berøringsskjerm i glass med høy oppløsning, stilig design og trafikkinformasjon i sanntid som forenkler kjøringen.

Pressemelding –

Garmin lanserer Drive 53, siste tilskudd i den populære Garmin Drive-serien™, som tilbyr en enkel og strømlinjeformet navigasjonsløsning. Med en lyssterk 5-tommers berøringsskjerm i glass (800 x 480 piksler) og et moderne design er det enkelt å følge den anbefalte ruten. GPS-navigasjonsenheten gir detaljerte kartoppdateringer for Europa og bruker dynamiske data når den er parkoblet med Drive-appen™1. Drive 53 gir varsler og tilbyr alternative ruter når forsinkelser fra veiarbeid, ulykker og andre trafikkforhold oppstår, samt viser værmeldinger, drivstoffpriser og mer.

«Vår nye Garmin Drive 53 tilbys med en moderne estetikk av høy kvalitet kombinert med våre grunnleggende navigasjonsfunksjoner – for å hjelpe deg med å komme dit du vil. Enten du skal på ferietur med familien eller pendler til jobb, vil du elske den krystallklare skjermen og brukervennlige navigeringen», forteller Dan Bartel hos Garmin.

Reiseplanlegging

Garmin Drive 53 tilbyr flere funksjoner som forbedrer ruten på bilturen. Enheten viser viktige interessepunkter underveis, slik at man kan se restauranter, bensinstasjoner og hvilestopp langs ruten. Man vil også se hvor langt det er til byer og andre steder underveis.

Kjør trygt

Noen av de viktigste funksjonene:

• Føreradvarsler for potensielle farer, hindringer eller restriksjoner langs ruten.
Få varsler om skolesoner, endring av fartsgrenser, skarpe kurver og mer.

• Ruter som inkluderer miljøsoner gir veiledning og varsler om miljøsoner langs ruten.

• Anmeldelser fra Tripadvisor® gjør det enkelt å finne de mest populære restaurantene, hotellene og attraksjonene.

• En dedikert GPS gjør at det enkelt å følge en anbefalt rute uten å tømme mobilbatteriet eller oppleve avbrudd under navigeringen når man mottar en telefonsamtale.

• Kompatibel med Garmin backup-kameraer, slik at man har full kontroll når man rygger.

• Innebygd Wi-Fi-tilkobling® gjør det enkelt å holde kart og programvare oppdatert uten å bruke en datamaskin.

Garmin Drive 53 er tilgjengelig på lager og selges til en veiledende pris på kr. 1 999,-
For mer utfyllende informasjon, les mer på Garmin.no

1 For å bruke denne funksjonen må du laste ned Garmin Drive-appen til en kompatibel Bluetooth- og GPS-aktivert smarttelefon (selges separat). se Garmin.com/driveapp for mer informasjon.