Garmin dēzlCam LGV710

Pressemelding –

Garmin lanserer lastebilnavigatoren dēzlCam LGV710 med HD kamerateknologi til sin dēzl-serie. Navigatoren er spesialtilpasset for lastebilsjåfører og lange kjøreturer. Enheten leveres med en 7’’-skjerm, en alt-i-en-løsning med ett 1080p dashcam1 og 140 graders bred synsvinkel som kontinuerlig lagrer opptak av kjøreturen. For yrkessjåføren kan dēzlCam LGV710 være en uvurdelig partner, som et øyevitne ved ulykker eller andre uforutsette hendelser. Det er enkelt å se og dele2 videoopptak via dezl-appen på en smarttelefon. Video lagres automatisk online på nettstedet Vault.

Takket være ett innebygd HD-kamera tilbyr dēzlCam LGV710 avanserte førervarsler, som inkluderer varsler om frontkollisjon og filbytte3, for å øke bevisstheten og oppmuntre til sikrere kjøring.

dēzlCam LGV710 bygger videre på dēzl LGV-serien:

  • En klar 7”-skjerm gir en tydelig oversikt og en brukervennlig opplevelse
  • Tilpasset ruteplanlegging4 som er basert på kjøretøyets størrelse og vekt
  • Veivarsler som viser kommende hindre, bratte stigninger, skarpe svinger og mer
  • Birdseye Satellite Imagery viser høyoppløste flyfoto av destinasjon
  • Lastebilregister som gir økt bekvemmelighet når man er ute på tur
  • Data fra Truck Parking Europe hjelper med å finne parkeringssteder langs ruten og tilgjengelige plasser i sanntid via dēzl-appen
  • Nye funksjoner som gir informasjon og varsler om miljøsoner langs ruten
  • Sømløs integrasjon med Garmin dēzl-headset, Instinct® 2 – dēzl Edition smartklokke og det trådløse ryggekameraet BC 50 (samtlige må kjøpes separat)

dēzlCam LGV710 er tilgjengelig på lager og selges til veiledende pris på kr. 6 549,-
For mer informasjon, les mer på www.garmin.no

1 I enkelte områder er bruk av kamerafunksjoner regulert eller forbudt. Det er sjåførens ansvar å kjenne og etterfølge dette i det områder man befinner seg.

2 Krever en aktiv Wi-Fi®-tilkobling

3 Enkelte omstendigheter kan forstyrre varslingsfunksjonen. Om du ønsker mer informasjon, les mer på Garmin.com/warnings

4 Ikke tilgjengelig overalt. Selv om lastebilprofilen er angitt gis det ikke garanti for at lastebilens egenskaper alltid tas med i ruteberegningen for alle ruteforslag. Det er sjåførens ansvar å etterfølge lokale veiskilt og informasjon underveis.