Garmin Boat Switch

Pressemelding –

En alt-i-en digital bryterløsning fra Garmin EmpirBus minsker behovet for tradisjonelle brytere og sikringer, og gjør det enklere å håndtere funksjoner ombord på båten.

Garmin lanserer Garmin Boat Switch – en digital bryterløsning som sømløst integreres med Garmin ECHOMAP og GPSMAP® kartplottere, for enklere styring og kontroll av funksjoner ombord i båten. Garmin Boat Switch er utviklet av EmpirBus og erstatter behovet for tradisjonelle brytere og sikringer, og gir båtførere muligheten til å håndtere et flertall elektroniske funksjoner for opptil 20 kretser via Garmin sine sjøkartplottere.

”Dagens forbrukere forventer seg intuitiv og topp moderne teknologi, med smidige løsninger for hverdagslivet. Garmin Boat Switch er nettopp dette, hvor man på en innovativ og enkel måte styrer båtens funksjoner, direkte fra instrumentbordet”, forteller Dan Bartel hos Garmin.
”Vår digitale bryterløsning gjør det mulig for båtførere å håndtere et flertall funksjoner via kartplotteren, som blant annet lys, pumper og signalhorn. Dette gir stor verdi for de som er ute etter en premium båtopplevelse”.

Et helintegrert kommandosenter

Med styring av opptil 20 kretser og 7 signalinnganger kan man eksempelvis dimme, tenne eller slå av belysning, benytte signalhornet og styre vannpumper med innebygd timer. Man kan også overvåke batterispenning, lensepumpe og mye mer.

Full kontroll på tanknivåer

Den helintegrerte løsningen kan også vise viktig informasjon fra tilkoblede sensorer om nivåer på drivstoff, vann og annet. Sensorene kan kalibreres fra plotterskjermen. Garmin Boat Switch leveres med sensorer for opptil fire tanker.

Enkel installasjon

Det behøves ingen spesialverktøy for å innstallere Garmin Boat Switch. Systemet konfigueres under innstallering. Med monteringskabler på 45 cm og fargekodede kanalkabler er det ikke nødvendig med ytterligere komponenter. Når montering er utført legges det automatisk til en brukervennlig side for digital svitsjing på kartplotterskjermen. Ved at hver kabel er fargekodet merkes disse med kanalfunksjon på skjermen.

Garmin Boat Switch er tilgjengelig på lager og selges til en veiledende pris på kr. 11 799,-
For mer informasjon, les mer på www.garmin.no