Garmin® BlueChart® g3 og BlueChart® g3 Vision med data fra Navionics

Garmin presenterer BlueChart g3 og BlueChart g3 Vision, en ny serie med kart som kombinerer det beste fra Garmin og Navionics. De nye kartene leveres med overlegen dekning og detaljerikdom. Både BlueChart g3 og BlueChart g3 Vision tilbyr Auto Guidance1, en teknologi som søker gjennom sjøkartet for å foreslå og lage en rute basert på ønsket dybde og høyde. De nye BlueChart g3 kartene presenteres på Fort Lauderdale International Boat Show 31/10-2018.

– Med fokus på utvikling av de beste sjøkartene i verden kombinerer Garmins nye g3-serie det beste fra både Garmin og Navionics, forteller Dan Bartel hos Garmin.

– I de nye kartene tilbyr vi båtføreren den høyeste kvaliteten, den beste kartdekningen og detaljerikdommen som er tilgjengelig på markedet.

Den nye kartografien kombinerer det beste fra både Garmin og Navionics og hjelper båtføreren med å oppdage bunnkonturer, tidevann og strømmer. Med sømløs kartvisning, ned til 1 fots fiskekonturer, vises ett detaljert fiskekart, i tillegg vises foto fra havner og marinaer. Garmin var først ute med å presentere Auto Guidance teknologien, i den nye serien inngår denne funksjonaliteten i alle sjøkartene.

For mer detaljerte kart leveres BlueChart g3 Vision. I disse kartene inngår alt fra BlueChart g3, i tillegg leveres høyoppløste satellittbilder som gir ett realistisk bilde av omgivelsene. Unike 3D-bilder, inklusive MarineEye og FishEye, viser ett ekstra perspektiv både over og under vann. Flyfoto viser detaljer fra kaiområder, havner og marinaer og er spesielt viktig for den som besøker en havn for første gang.

BlueChart g3 og BlueChart g3 Vision beregnes å være tilgjengelig i mars 2019. Om det er ønskelig med mer informasjon, les garmin.com/maps

1Auto Guidance er kun beregnet for planlegging av ruten og erstatter ikke annen navigasjon.

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service