Garmin Approach Z82

Garmin presenterer Approach Z82, markedets mest avanserte GPS-lasermåler, spesialutviklet for golferen som behøver full oversikt i spillet. Approach Z82 måler avstand med en nøyaktighet på opptil 25 cm fra flagget i en avstand på opptil 411 meter (450 yards). Approach Z82 leveres med preprogrammerte banekart i 2D og farge, og viser en baneoversikt gjennom linsen med Green View overlay for mer enn 41.000 internasjonale golfbaner. Takket være en forbedret laserkikkert får nå golferen bedre informasjon ved utslag enn tidligere.

“Approach Z82 leveres med noen av de mest innovative golffunksjonene som finnes på markedet. Enheten er utviklet med utgangspunkt i vår første laserkikkert, og videreutviklet for å hjelpe golferen til et enda bedre spill,” forteller Dan Bartel hos Garmin.

“Med et brukervennlig oppsett av golffunksjoner, som også viser vindhastighet og vindretning, og forbedret distansemåling sammen med viewfinder, gir dette et oversiktlig bilde av golfspillet. Dette gjør Approach Z82 til et uvurdelig hjelpemiddel for golfspillere på alle nivåer.”

Approach Z82’s forbedrede optikk gir tydeligere bilder og en overlegen viewfinder, med et bedre skjermbilde, slik at golfspillere som bruker briller kan se inneholdet på den høyoppløste OLED-skjermen. I tillegg blir plasseringen av flagget mer nøyaktig og intuitiv takket være feedback i form av vibrasjoner og forbedret teknikk for lasermåling.

Det som skiller Approach Z82 fra andre lasermålere, er den komplette og detaljerte baneinformasjonen som finnes tilgjengelig når man ser i kikkerten. Ved å beregne avstander via GPS og sammenligne disse GPS-dataene med et CourseView banekart, kan et 2D-overlaybilde vise nøyaktige avstander. Man kan med dette zoome i kartet, se avstandsbuer til forkant, bakkant eller senter av green, samtidig som man ser ulike hindre og avstander til disse.

Approach Z82 kan også vise vindretning1 og vindhastighet, noe som gir golferen en indikasjon for køllevalg. Med den nye funksjonen Hazard View, kan man enkelt zoome inn og scrolle gjennom hvert hinder på banen, for å se mer detaljert informasjon – også når sikten er dårlig.

GPS-laserkikkerten leveres også med et stort utvalg av andre funksjoner, som kan aktiveres eller deaktiveres avhengig av ønsker og behov, viser mer korrekt avstand og gir forslag til køllevalg. Et eksempel er funksjonen PlaysLike-avstand, hvor avstanden justeres med hensyn til oppover- og nedoverbakker. Et annet eksempel på en nyttig funksjon er PinPointer-funksjonen, som forteller deg i hvilken retning du har flagget når du befinner deg i dødvinkelen og ikke ser green. Det finnes også et indikatorlys – som kan slås av eller på – som forteller deg og dine medspillere når du er i turneringsmodus.

Sørg for å ha poengoversikt og følg med på statistikk på Approach Z82, ved å laste opp scorekort til gratisappen Garmin Golf1, en brukervennlig app som lagrer all banestatistikk, resultatlister og scorekort. Med den nye funksjonen ”Finn min Garmin” kan man enkelt finne igjen enheten om den blir mistet på golfbanen.

Approach Z82 er tilgjengelig på lager og selges til en veilledende utsalgspris på kr. 7 499.-
Les mer på www.garmin.nohttps://buy.garmin.com/nb-NO/NO/p/672620

1Når parkoblet med kompatibel smarttelefon.