Garmin Approach S62

Garmin presenterer Approach S62, en premium GPS-golfklokke med banekart i farger og en rekke spennende golffunksjoner. Klokken leveres med en 1,3 tommers fargeberøringsskjerm som er 17 prosent større enn forgjengeren, en ripebestandig keramisk bezel og et elegant design. Med mange funksjoner som kan hjelpe til med å forbedre golfspillet tilbyr Approach S62 valgmuligheter som PlaysLike Distance og hindervisning. Nyheten Virtual Caddie analyserer kritiske faktorer som vindhastighet, banekart og spillerens tidligere golfslag, for å beregne beste køllevalg for hvert utslag. Approach S62 lanseres ved PGA Merchandise Show i Orlando 22-24 januar.

”Approach S62 gir informasjon til golferen som ingen andre klokker på markedet klarer, i et design som passer også utenfor golfbanen”, forteller Dan Bartel hos Garmin. ”Takket være vår nye innebygde Virtual Caddie funksjon, og detaljerte internasjonale banekart, kan Approach beregne spillet underveis og gi forslag som hjelper deg når du er ute på banen”.

Approach S62 imponerer med sin presise kompetanse, og gir hjelp som støtter strategi og finjustering av golfspillet. Når golferen må beregne blindslag og ikke kan se flagget, pinpointer Approach S62 retning slik at utslag gjøres riktig. Klokken anvender PlaysLike Distance for å justere lengden for å kompensere for slag i opp- eller nedoverbakke. Med hindervisning kan golferen raskt scrolle gjennom alle hindre på banen, for å få kritisk avstandsinformasjon og se nøyaktig hva man bør unngå under spillet. Takket være Green View funksjonen spiller det ingen rolle hvor spilleren befinner seg på banen, klokken viser greenen sin utforming og lar golferen dra og slippe flagget for å få bedre nøyaktighet. I tillegg benytter Approach S62 Autoshot-funksjon for å måle og registrere slagavstand1. Denne effektive sporingsfunksjonen kan også pares med Approach CT10-køllesensorer for ytterligere sporingsdetaljer i spillet.

For mer innsikt i spillet kan Approach S62 pares med appen Garmin GolfÔ. I denne appen kalkuleres statistikken fra spillet, slik at spilleren kan se handikapindeks, fairwaytreff og innspill/feilprosent samt andel greentreffer i prosent. Appen gir også en analyse for antall inntjente slag og gjør det mulig å delta på topplister og i turneringer med andre spillere rundt om i verden.

Approach S62 tilbyr en rekke funksjoner som også er nyttig for golferen utover golfspillet. Med forbedret pulsmåling på håndleddet2 kan man se intensitet og måle nivået for ulike aktiviteter, se helse- og kondisjonsnivå med mer. Data som lagres via sensoren Pulse Ox3 vurderer blodets oksygeninnhold. Klokken er preprogrammert med ulike aktivitetsprofiler for løping, sykling, svømming og mer. Med smartfunksjoner, som gjør det mulig å få varsler om sms, telefonanrop, e-post, kalenderoppføringer med mer, kan man se disse direkte på klokkeskjermen. Som en videreføring fra tidligere modeller er også kontaktløs betaling via Garmin PayÔ mulig.

Approach S62 leveres med batterilevetid på opptil 20 timer i GPS-modus og opptil 14 dager i smartklokkemodus. Med Garmins QuickfitÒ-armbånd kan klokkens utseende endres, slik at man alltid kan ha et attraktivt design uansett stil. Skift enkelt fra lær, silikon, nylon eller titan-remmer. For å laste ned skreddersydde urskiver, apper eller widgets finnes dette i Connect IQÔ Store.

Approach S62 selges til en veiledende utsalgspris på kr. 6199,-
For mer informasjon, les mer på www.garmin.com/golf

1 Leie og ballkontakt kan påvirke slagregistreringen. Putter registreres ikke.
Enkelte slag, særlig chipper i nærheten av greenen, blir kanskje ikke registrert.
2 Les mer på Garmin.com/ataccuracy.
3 Dette er ikke en medisinsk enhet og skal ikke brukes til å diagnostisere eller overvåke medisinske tilstander.
Se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoksimetermålinger er ikke tilgjengelig i alle land.
4 Når paret med en kompatibel smarttelefon; les mer på Garmin.com/ble
5 Se gjeldende støttede land, betalingsnettverk og informasjon om banken som utstedte kortet. Les mer på Garmin.com/GarminPay/banks

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service