Garmin Approach S42, S12 og G12

Garmin lanserer nye produkter i sin velkjente Approach-serie – GPS-golfklokkene Approach S42 og S12, og den håndholdte GPS-enheten Approach G12. Enhetene leveres preprogrammerte med mer enn 42 000 internasjonale golfbaner, lang batterilevetid, støtte for køllesporingssensorer og er kompatible med Garmins golf-applikasjon1. Nå er det enklere enn noensinne å laste opp scorekort, se statistikk og å analysere spillet.

  • Approach S42 er fullspekket med golf- og smartfunksjoner og passer perfekt både på og utenfor banen.
  • S12 er en praktisk golfklokke som viser deg nøyaktige avstander til forkant, senter og bakkant av green i tillegg til hindre, doglegs og mer.
  • Med Approach G12 får du rask informasjon underveis i spillet – i et kompakt design som enkelt kan festes til beltet eller golfbaggen.

“Våre nye produkter i Approach serien er bygget på Garmins suverene teknologi og hjelper golferen i spillet. Samtidig kan man være trådløst tilkoblet og konkurrere med andre,” forteller Dan Bartel hos Garmin.
”De nye Approach produktene, med GPS-smartklokken S42, GPS-golfklokken S12 og den håndholdte golf-GPS’en G12, er beregnet for både erfarne og nybegynnere og hjelper med presisjon, stil og fokus i spillet.”

En trio av golfprodukter

Approach S42, Approach S12 og Approach G12 leveres med funksjoner som golfspillere på alle nivåer kan få fordel av:

  • Ved å benytte appen Garmin GolfÔkan man automatisk laste opp scorekort, se resultatlister og turneringer, live score, analysere inntjente slag og mye mer.
  • Pares enkelt med Approach CT10 sensorer, som selges som tilbehør, for automatisk køllesporing. Se hvor langt du slår med hver kølle.
  • Se avstand til forkant, senter og bakkant av green, hindre, doglegs, layups og mer på mer enn 42 000 preprogrammerte internasjonale golfbaner.
  • Med funksjonen Green View kan du se hvordan greenen er utformet, og flytte flagget for å se mer nøyaktig avstand til hullet.

Spill med stil

Garmins GPS-smartklokke Approach S42 er designet i robuste materialer og leveres med en lettlest 1,2’’ fargeskjerm. Det slanke og stilige designet gjør klokken like anvendelig utenfor banen som på banen. Klokken leveres med funksjoner som AutoShot, som automatisk registrerer avstanden på slagene2, smartvarsler3, aktivitetsmåling4 som inkluderer skritt og bevegelse, søvnmåling, kaloriforbruk, vibrasjonsvarsling og innebygde aktivitetsprofiler.

Approach S42 er kompatibel med Quick-release remmer, og det er dermed enkelt å tilpasse stil og utseende slik det passer for anledningen. Klokken leveres med batterilevetid opptil 15 timer i GPS-modus og opptil 10 dager i smartklokkemodus.

Klar til å slå ut

GPS-golfklokken Approach S12 er klokken sompasser for den som er ny i spillet, eller for den som ikke spiller så ofte. Klokken leveres med Quick-release rem, et stilig design med en høyoppløst skjerm i 1,3’’ størrelse. Med mulighet for å velge store tall er det enkelt å spille og lese av skjermen, selv i sterkt sollys. Ved å pare klokken med appen Garmin Golf på kompatibel smarttelefon oppdateres banekart og informasjon trådløst. S12 leveres med opptil 30 timer i GPS-modus slik at man kan spille lenge uten å tenke på å lade.

Liten og smidig

Med Approach G12 kan man finjustere spillet på enkleste måte. G12 leveres i et tynt og kompakt design med en høyoppløst skjerm i 1,3’’ størrelse. Enheten leveres med alle de funksjonene som finnes i S12 og med en klips og en rem som gjør at man kan feste enheten på golfbaggen eller i beltet.

Approach S42 selges til en veiledende pris på kr. 3.599.-

Approach S12 selges til en veiledende pris på kr. 2.399.-

Approach G12 selges til en veiledende pris på kr. 1.799.-

For mer informasjon, les mer på www.garmin.no

1Krever app på kompatibel smarttelefon.

2Ballens plassering og treff på ballen kan påvirke automatisk slagberegning. Putter registreres ikke. Visse slag, særlig bunkerslag og feilslag registreres ikke alltid.
3Når parkoblet med kompatibel smarttelefon; les mer på Garmin.com/ble.

4Les mer på Garmin.com/ataccuracy Søvnregistrering er kun tilgjengelig når parkoblet med kompatibel smarttelefon; les mer på Garmin.com/ble.