Garmin Approach S40

Garmin presenterer Approach S40 – en allsidig GPS-golfklokke som passer både på golfbanen og til hverdagsbruk. Den stilige klokken leveres i Basic Grey, Premium Black eller Premium White med en metallring i sølv, sort eller gullfarge. Berøringsskjermen i farger på 1,2 tommer er tydelig lesbar selv i sterkt sollys. Hurtigutløsningsremmer gjør det enkelt å skifte rem for å skreddersy klokken etter personlig stil. Det finnes ett rikt utvalg av ulike remmer som selges som tilbehør.

Approach S40 leveres med en AutoShot™-funksjon som automatisk registrerer slagposisjon og avstand for hvert slag på fairway og som etter golfrunden kan analyseres i appen Garmin Golf™. Takket være den meget følsomme GPS-mottakeren finner klokken raskt posisjon og viser nøyaktig avstand til forkant, senter og bakkant av green, og til ulike hindre og doglegs. Klokken er preprogrammert med mer enn 41 000 internasjonale golfbaner, med automatisk oppdatering når det registreres nye baneoppdateringer.

– Med den nye Approach S40 kan golferen leve ut sin drøm både på og utenfor banen, forteller Martin Resch hos Garmin.
– Approach S40 har ett elegant design hvor den sterke golfidentiteten beholdes. Klokken er utstyrt med alle funksjoner som en ambisiøs golfer behøver på banen, i tillegg en rekke smarte trådløse funksjoner.

Med Approach S40 får golferen en mengde golffunksjoner rett på håndleddet. Med Green View funksjonen kan golferen justere utslag ved å manuelt justere flagget til dagens posisjon og beregne riktig avstand. Man kan også se ett digitalt scorekort i gratisappen2 Garmin Golf. Når appen er lastet ned får golferen automatiske baneoppdateringer og kan analysere statistikk i sanntid under spillet eller etter runden med en kompatibel smarttelefon.

Approach S40 leveres med ett oppladbart lithium-ion batteri med levetid i opptil 15 timer under spill3 eller opptil 10 dager i smartklokkemodus. Ved kjøp av Approach S40 Bundle versjonen medfølger en trepakning med Approach CT10-køllesensorer som kan pares med klokken, slik at du kan spore hvert slag med alle typer køller – inkludert putter og chipper.

Approach S40 kan synkroniseres med kompatibel smarttelefon og viser smartvarsler2 for telefonanrop, sms, e-post eller ulike andre meldinger som vises på klokkeskjermen. Klokken måler også skritt og søvn og har innebygde aktivitetsprofiler for gåturer, løping og sykling.

For mer informasjon, les mer på www.garmin.com/golf

1 Leie og ballkontakt kan påvirke slagregistreringen. Putter registreres ikke. Enkelte slag, særlig chipper i nærheten av greenen, blir kanskje ikke registrert.

2 Når paret med kompatibel smarttelefon; les mer på Garmin.com/ble

3Batterilevetiden kan variere avhengig av valgt ytelsesmodus og bruk.

4 Se Garmin.com/ataccuracy.

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service