Garmin Approach S12 – 2022 Edition

Pressemelding –

Garmin lanserer GPS-golfklokken Approach S12 – 2022 Edition i tre nye farger, Slate Gray, Tidal Blue og Neo Tropic. Med et moderne design og innovative golffunksjoner som viser avstand til green, hindre, doglegs og mer, er S12 en klokke som stikker seg ut på golfbanen. Approach S12 leveres preprogrammert med mer enn 42 000 internasjonale golfbanekart og kobler sømløst med appen Garmin Golf1, hvor man kan se scorekort, statistikk og mer. Approach S12 har batteritid som gir mulighet til å spille mer enn 36 hull før neste lading.

”Approach S12 – 2022 Edition er en estetisk tiltalende klokke med unike farger som stikker seg ut både på golfbanen og på klubbhuset”, forteller Dan Bartel hos Garmin. ”Er man ute etter en golfklokke som både er brukervennlig og stilig er Approach S12 et meget godt alternativ”.

Klar for spill

Approach S12 passer perfekt for nybegynnere og for golfere som kun spiller i sesong. Med et quick release armbånd kan man enkelt skifte armbånd, om man ønsker remmer i ulike farger. Klokken leveres med en 1.3’’ monokrom skjerm som er tydelig også i sterkt sollys. Med modus for store tall er golfklokken meget brukervennlig, det er enklere enn noensinne å se avstand når man spiller. Ved parkobling til appen Garmin Golf, på kompatibel smarttelefon, kan Approach S12 trådløst oppdatere informasjonen for de golfbanene man spiller mest på. Approach S12 leveres med et oppladbart lithium-ion batteri som varer opptil 30 timer i GPS-modus.

Utviklet for golfere

Approach S12 hjelper deg i spillet, uansett nivå:

  • Viser avstand til forkant, midt og bakkant av green, hindre, doglegs, avstandsbuer og mer takket være den høyfølsomme GPS-mottakeren.
  • Ved trådløs parkobling med appen Garmin Golf kan man se ukesvise resultatlister, statistikk for turneringer, se score i sanntid, inntjente slag, få automatisk overføring av scorekort og mye mer
  • Er kompatibel med Approach CT10 køllesensorer som automatisk sporer hvor langt man slår ut med hver kølle.
  • Green View funksjon som viser greenens utforming, man kan også kan endre flaggposisjon uansett hvor man er på banen.

Garmin Approach S12 – 2022 Edition er tilgjengelig på lager og selges til veiledende pris på kr. 2 249.-
For mer informasjon, les mer på Garmin.no

1App for kompatibel smarttelefon.