Garmin® Approach S10

Schaffhausen, Sveits/26 april 2018 – Garmin lanserer Approach S10, en enkel og intuitiv golfklokke som hjelper golfspilleren til bedre spill. Klokken viser nøyaktige avstander til forkant, senter og bakkant av green på mer enn 41.000 internasjonale golfbaner.

«Vi ser en økende interesse for våre golfprodukter, spesielt innen kategorien klokker. Golfere ønsker produkter som er robuste, nøyaktige og fleksible», forteller Marcus Bjärneroth som er nordisk markedsdirektør hos Garmin.

Approach S10 er enkel og brukervennlig og er en god førstegangsklokke for golfere. GPS-klokken leveres preprogrammert med mer enn 41.000 internasjonale golfbaner og med en 1,3 tommer høyoppløst skjerm, som er tydelig og godt lesbar selv i sterkt sollys. Basert på GPS-posisjon velger Approach S10 automatisk bane og beregner avstand til forkant, senter og bakkant av green. I tillegg vises også avstander til ulike hindre, doglegs og layups. Under spillet oppdateres informasjon når man går til neste hull. Etter endt spill viser Approach S10 total distanse, spilt tid og rundens score. Ved tilkobling med kompatibel smarttelefon og Garmin Golf App lastes all statistikk automatisk opp til Garmin Connect, hvor ledertavlen og annen nyttig informasjon kan leses, analyseres og deles med andre.

Den lette og bekvemme klokken er vanntett i henhold til 5 ATM standard1 og kan svømmes og dusjes med. Enheten leveres med opptil 12 timers batterilevetid i GPS-modus.

Approach S10 beregnes å være på lager i løpet av 2 kvartal 2018.

For mer informasjon, les mer på våre nettsider: garmin.com/golf

1Les mer på nettsiden Garmin.com/waterrating for detaljer.

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service