Garmin Approach R10

Pressemelding –

Garmin lanserer Approach R10, et slagsporingsverktøy for golfere som ønsker å forbedre spillet ved trening hjemme, innendørs eller på golfbanen. Med mer enn et dusin nøkkeldatasom vises i sanntid, som eksempelvis køllehodets hastighet, ballens hastighet, spinn, vinkel og mer, kan golfspillere på alle nivåer benytte Approach R10 for å forbedre og finjustere spillet. Når enheten er tilkoblet appen Garmin Golf kan man utnytte Driving Range-moduset for å se egne styrker og svakheter, få treningsveiledning, spille inn video, analysere sving og benytte golfsimulatoren Home Tee Hero på mer enn 42 000 internasjonale golfbaner.

”Vår nye Approach R10 er lett å ta med seg og leveres med en brukervennlig programvare som hjelper med å trene på golfsvingen når det passer, uansett hvor man befinner seg”, forteller Dan Bartel hos Garmin.
”Har man et hektisk tidsskjema og vanskelig for å finne tid for trening på bane, kan man spille virtuelt på den banen man ønsker. Lokalt eller internasjonalt, Approach R10 er perfekt for den som ønsker å forbedre golfspillet”.

Finjuster spillet

Med den nye funksjonen for spillstatistikk holder man enkelt oversikt for utslagene i et ballspredningsdiagram1. Etter trening kan neste steg være å spille via golfsimulatoren Home Tee Hero hvor man kan ta del i vennskapelige turneringer. Poengene lagres i en resultatliste i appen Garmin Golf2. Innspilte videoklipp vises automatisk med spillstatistikk for hvert slag. Disse lagres i nettskyen, hvor man senere kan se og analysere svingen.

Premiumfunksjoner

I appen Garmin Golf kan man i en 30-dagers gratis prøveperiode få premiuminnhold. Via golfsimulatoren Home Tee Hero kan man spille på ulike golfbaner før man skal ut på reise. Ved å tegne abonnement gis det tilgang til ukesvise turneringer med spill på nye baner. Approach R10 er også kompatibel med E6 CONNECT-registeret3 med fotorealistiske baner, disse kan spilles når som helst.

Ved kjøp av Garmin Approach R10 medfølger det en brakett for telefon. Braketten monteres enkelt på golfbaggen. Under spill settes R10 enheten med stativ på bakken, og deretter samles informasjon om utslaget. R10 har opptil 10 timer batteritid og selges til en veiledende utsalgspris på kr. 6 899.-
For mer informasjon, les mer på www.garmin.no

1Approach R10 krever tilkobling til kompatibel smarttelefon via appen Garmin Golf.

2Krever abonnement.

3E6 CONNECT er en tredjepartsapplikasjon via TruGolf.