Garmin ActiveCaptain mobile app

OLATHE, Kansas 31. oktober 2017 – Garmin presenterer ActiveCaptain™, en gratis alt-i-en applikasjon for maritim bruk som leverer sømløst innhold med ubegrenset tilgang til kartografi, automatisk nedlastning av siste tilgjengelige programvare, ruteplanlegging, tilkoblede tjenester med mer i en enkel, men kraftig applikasjon. ActiveCaptain – en komplett app for den ultimate båtopplevelsen!

“ActiveCaptain tilbyr funksjoner våre kunder kjenner og setter pris på fra våre eksisterende applikasjoner – Garmin Helm™ og BlueChart® Mobile – i tillegg medfølger nye funksjoner som gir brukeren mulighet til å sømløst dele data via kompatible smartenheter,» forteller Marcus Bjärneroth, som er nordisk markedssjef hos Garmin. «Med ActiveCaptain-mobilappen får du kontroll over båtopplevelsen din overalt. Den skaper en enkel, men kraftig forbindelse mellom en kompatibel mobil enhet og kartplotteren, kart og gir tilgang til en online nettside hvor informasjon kan deles med andre.

Enten om du er på vannet eller planlegger din neste tur, så kan brukere nyttiggjøre seg av ActiveCaptain-appen som deres one-stop-shop for å gjøre blant annet:

  • OneChart – Tilgang, oppdatering og kjøp av kart fra OneChart-butikken fra en mobil enhet når som helst.
  • Smartvarsler – Motta varsler om telefonanrop, SMS, e-post, kalenderoppføringer med mer på plotterskjermen mens telefonen oppbevares på et sikkert og tørt sted.
  • ActiveCaptain-fellesskapet – Se hva andre brukere sier med tilgang til aktuelle tilbakemeldinger på marinaer, farlige områder og andre punkter av interesse i området.
  • Planlegging – Skap, lagre og overfør ruter og veipunkter mellom applikasjonen og plotteren uten å trykke på noen knapper.1
  • Mobile Quickdraw Community – Last enkelt opp og ned de siste brukerskapte bunnkart via Quickdraw™ Contours bunnkartdatabase.
  • Synkroniser brukerdata – Synkroniser automatisk markerte veipunkter og ruter mellom applikasjonen og plotteren.
  • Programvareoppdateringer – Når applikasjonen er koblet mot en plotter, vil varsler og oppdateringer kombinert med sømløs installasjon, eliminere behovet for oppdateringer fra en PC via et SD-kort.
  • Se og kontroller – Se og kontroller plotteren fra smarttelefon eller tablet.

ActiveCaptain appen er tilgjengelig som en gratis nedlastning fra enten App Store eller på Google Play. Den er kompatibel med en rekke modeller av Garmin kartplottere og MFD, inkludert de nye ECHOMAP™ Plus 6cv, 7cv, 7sv og 9sv, den nye STRIKER™ Plus 7cv, 7sv og 9sv, samt GPSMAP® 7×2/9×2-, 10×2/12×2-, 7400/7600-, 8000/8200- og 8400/8600-serien. Les mer på nettsiden: www.activecaptain.garmin.com.

Garmin er verdens ledende produsent² av maritim elektronikk og fikk nylig prisen Manufacturer of the Year for tredje året på rad av NMEA, en pris som blir gitt til de mest anerkjente produsentene av maritime elektronikk for støtte av produkter i markedet.Garmins produkter

inkluderer noen av industriens mest avanserte kartplottere og touchskjerm multifunksjons-skjermer, sonar teknologi, high-definition radar, autopiloter, høyoppløst kartografi, seilinstrumenter og andre produkter og tjenester som er kjent for innovasjon, pålitelighet og intuitive bruk.

1 Uten knappetrykk gjelder kun GPSMAP plottere.

2 Basert på salgstall fra 2016.

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service