Fusion Apollo WB675 Marine Hideaway Stereo

Pressemelding –

OLATHE, Kan./Jan. 31, 2023/PR Newswire – Garmin (NYSE: GRMN), verdens mest innovative og anerkjente maritime elektronikkprodusent, lanserer i dag oppdateringen av Fusion Apollo-serien med Apollo WB675 Marine Hideaway Stereo. WB675 er designet for å tilby en lydunderholdningsopplevelse i verdensklasse og muligheten til å nyte førsteklasses lyd fra fire separate lydsoner.

“Vår nyeste stereo gir kundene enda mer fleksibilitet, med et design som frigjør verdifull dashbord plass”, forteller Dan Bartel hos Garmin. “Målet vårt er å gjøre kundens liv så enkelt som mulig, slik at man kan nyte favorittmusikken sin når man er ombord.”

Forsterk øyeblikket med disse nøkkelfunksjonene

WB675 er et avansert maritimt stereoanlegg med banebrytende teknologi og funksjoner for de som verdsetter en førsteklasses lydopplevelse mens de nyter livet på vannet. Her er noen av de viktigste funksjonene i Garmins nye stereoanlegg:

  • Tilpass lydsoner – Med multisoneteknologi gir WB675 overlegen lyd i flere områder om bord på båten. Fire separate lydsoner kan settes opp og tilpasses. Ta full kontroll over lydsystemet med integrerte kablede Fusion-fjernkontroller og kompatible Garmin-multifunksjonsskjermer eller marinespesifikke bærbare enheter.
  • Maksimer dashbord plassen – Takket være det kompakte designet kan WB675 plasseres inne i rorkonsollen, et hanskerom eller monteres helt ute av syne, noe som gir mest mulig dashbordplass.
  • Strøm premium lyd av høy kvalitet – WB675 har muligheten til å strømme lyd med Apple AirPlay® 2-programvare fra en kompatibel Apple-enhet1.

Nytt produkt, samme teknologi og holdbarhet

WB675 har innovativ teknologi – Digital Signal Processing (DSP) – som optimaliserer lydsignalet som leveres til Fusion-underholdningssystemer, noe som resulterer i overlegen lydkvalitet på alle volumnivåer og i alle lyttemiljøer.

WB675 er designet for å tåle ekstreme værforhold og er grundig testet mot saltvann/tåke, UV, fuktighet og ekstreme temperaturer som kan forårsake mekanisk svikt. Dette gir trygghet om at stereoanlegget vil yte og vare i det tøffe marine miljøet. WB675 leveres med tre års garanti.

WB675 er tilgjengelig med en veiledende pris på kr 6 449,-
For mer informasjon, les mer på www.garmin.com/fusion.

1 Kompatibel på Apple-smarttelefoner og -nettbrett og Apple MacBook’er med M1- eller M2-brikker, som krever tilkobling til Wi-Fi-aktivert Garmin MFD eller separat Wi-Fi-ruter.