French 79

French 79 til Blå, 7. mars 2024

Den franske elektronikaartisten French 79 kommer til Blå 7. mars for å ta oss med i sitt eksperimentelle og majestetiske landskap av analoge synther.

Med sine to første utgivelser – debutalbumet «Olympic» utgitt i 2016, og «Joshua» i 2019 – har Simon Henner, bedre kjent som French 79, bidratt til å endre «French Touch»-sjangeren.

I tråd med pilarer(?) på den elektroniske musikkscenen som Erik Satie, Jean-Michel Jarre, Air og Daft Punk, er den Marseille-baserte artisten, French 79, en synthmester og formidabel låtskriver. Hans signaturspor´Between the Button´ (2014) , den sertifiserte platinaen ´Diamond Veins feat. Sarah Rebecca´ (2017) og ´Hometown´ (2019) var med på å sette de imaginære grensene for et helt nytt musikalsk univers. I tillegg gikk hans låt ´Loving Feeling´ (2016) viral etter å ha blitt brukt i første sesongen av Netflix-serien «Emily In Paris».

Våren 2023 slapp han sitt femte studioalbum «TEENAGERS», med kritikerrostelåter som ´Burning Legend´ og ´FOIX´.

Vi gleder oss til French 79 skal ta oss med i sitt French Touch-univers på Blå 7. mars. Ta med vennegjengen og kom og dans med oss!

Billetter i salg nå via Ticketmaster!

For mer informasjon, pressebilder, intervjuhenvendelser eller presseakkreditering, kontakt erika@allthingslive.com