Fay Wildhagen med ny, personlig låt!

Endelig slipper Fay Wildhagen sin nye medrivende singel Coming Home. Den gir oss en forsmak på Wildhagens kommende album, Let’s Keep It in the Family som forventes å bli et høydepunkt i 2024 for folkpop og indiemusikkelskere.

Fay Wildhagen har alltid skilt seg ut som en unik og dypt reflekterende stemme i musikkbransjen, og hennes nye singel Coming Home er intet unntak. Låten utforsker temaer som identitet , tilhørighet og frihet med sin gripende tekst og Fay’s karakteristiske, følelsesladede vokal. Den bærer et country inspirert preg med akustiske gitarer, pedal, steel og banjo som gir en varm og intim atmosfære. Coming Home tar lytterne med på en emosjonell reise.

«Coming Home handler om å komme hjem i seg selv. Det er en veldig personlig låt som er et slags oppgjør med barndommen og illustrerer et slags vendepunkt. Det er vel lett å bli litt lost som kid og det tar tid å finne sin sti, identitet og retning. Vendepunktet markerer kanskje tiden man slutter å lete etter bekreftelse utenfra, men kan finne styrke i å møte livet selv. Noe som igjen fører til en følelse av frihet» Fay Wildhagen

Hør låten her!