Fay Wildhagen er ute med ny musikk

inevertoldyou» heter låten, som er Fay Wildhagens første singel etter hun slapp sitt kritikerroste andrealbum «Borders» i fjor høst. Albumet høstet gode anmeldelser, to Spellemannominasjoner og har frekventert hyppig på radio. Før 26-åringen nå tar fatt på en omfattende festivalsommer med et titalls konserter, slipper hun altså denne nye godbiten av en låt. Skrevet og produsert av Fay selv, og spilt inn i studio sammen med hennes nærmeste venner.

Ifølge Fay selv er «inevertoldyou» den nærmeste og mest personlige låten hun har sluppet til nå, og markerer en smak av hva som venter oss fra henne fremover.

Jeg vil være modigere, ærligere med lytterne mine, skyte fra hofta, gi litt faen og bare gjøre greier som gjør meg glad. Det er det dette handler om for meg – å ta musikken tilbake.

Hun beskriver arbeidet med sine to album som nærmest uutholdelige og lange prosesser, som er perfeksjonert til siste detalj. «inevertoldyou», derimot er skapt under litt mindre trykkede omstendigheter, med overskudd og impulsivitet som drivkrefter.

Jeg bestemte meg for at om jeg skal slippe noe nå vil jeg prøve å kjøre kort prosess. Ta med venner studio og leke litt mer. Jobbe på en mer upretensiøs måte enn jeg har gjort tidligere.

Resultatet kan du høre der du strømmer musikk – fra fredag 14. juni, og rundt om på følgende festivalscener som Fay besøker i sommer:

14. juni Mablisfestivalen, Stavanger

22. juni Fredvikafestivalen, Gjøvik

13. juli Spornesfestivalen, Færvik

18. juli Rootsfestivalen, Brønnøysund

19. juli Malakoffestivalen, Nordfjordeid

26. juli Sørøyrocken, Sørvær

7. august Øyafestivalen, Oslo

17. august Pstereo, Trondheim

23. august Den festivalen i Vangen, Haugesund

24. august Rakettnatt, Tromsø

Lytt til inevertoldyou her og følg Fay Wildhagen på FacebookInstagram og YouTube for oppdateringer.

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her