Etterlengtet album fra Emilie Nicolas ute i dag

I dag slipper Emilie Nicolas sitt nye album, Tranquille Emile og oppfølgeren til braksuksessen Like I’m a warrior (2014) har allerede høstet glitrende kritikker. 

Arbeidet med de elleve nye låtene tok til for et år siden, og har vært en veldig åpen og inkluderende prosess. I tillegg til Nicolas har produsent Eivind Helgerød og co-produsentene Anders Opdahl, Nicolay Tangen Svennæs og Aksel Carlson, samt en lang rekke venner og artistkollegaer bidratt og på ulikt vis satt sitt preg på resultatet. Oversikt over alle bidragsytere finner du HER.

– Det er godt å endelig slippe Tranquille Emile løs. En lang rekke venner og kollegaer har bidratt og gjort det til et album jeg har blitt veldig glad i, sier Emilie selv.

———-

Pressen om Tranquille Emile:

Den sjansen har Emilie Nicolas også tatt med en oppfølger som ikke bare overgår debuten fra 2014, men ikke minst legger oppdaterte byggeklosser for et spennende nytt kapittel i hennes allerede sterke katalog.
Dagbladet, 6/6

Egentlig bør jeg ikke være overrasket i det hele tatt, men Emilie Nicolas treffer nok en gang en nerve.
NRK P3, 6/6

Emilie Nicolas er blitt en stilart i seg selv.
Dagsavisen, 5/6

Det ligger et kledelig alvor over hele Tranquille Emilie som gjør albumet til nok en triumf for Emilie Nicolas.
Aftenposten 5/6

HØR TRANQUILLE EMILE HER!

Tranquille Emile

På onsdag slapp Nicolas låta “Wild One”, med en fantastisk musikkvideo der hun har Oslo-rapperen Larsiveli med på laget:


Følg Emilie Nicolas på Spotify, Facebook, Instagram og hennes hjemmeside for nyheter og oppdateringer!

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her