Erika Norwich slipper «I høyden», og fullfører EP-en «Fra hjertet til hodet og ut»

Pressemelding –

Erika Norwich, den talentfulle unge artisten og låtskriveren fra Trondheim, slipper låten «I høyden», som markerer avslutningen på hennes EP, «Fra hjertet til hodet og ut». Med en betydelig følgerskare på TikTok har Erika raskt etablert seg som en spennende artist og en unik låtskriver.

Låten «I høyden» er mer enn bare musikk; den er et kraftfullt budskap om å ha troen på seg selv til tross for hindringer. Erika formidler dette inspirerende budskapet på følgende måte: «Jeg er den beste utgaven av meg selv når selvtilliten min er på sitt høyeste, for da vet jeg at jeg får til akkurat hva jeg vil, og ingen negativitet vil kunne dra meg ned. Det vil derimot være med på å gi meg motivasjon til å nå enda høyere, og bli en enda bedre versjon av meg selv.»

Låten utforsker også temaer som å tørre å være seg selv, akseptere feil, og generelt være trygg på egen identitet. Erika deler sitt syn: «Når man er trygg på seg selv, vil ingen kunne senke deg.»

Komponert (som alltid) i studioet sammen med produsenten Ole Hartz, gir «I høyden» lytterne en følelse av positivitet og styrke. Erika avslører at låten ble til uten forhåndsskrevne notater: «Jeg kom til studio uten noe som helst av notater denne gangen. Jeg hadde bestemt meg for å skrive en positiv låt for en gangs skyld, noe som er litt nytt for meg.»

En unik detalj ved låten er også bruk av barnestemmen til Pernille, en fem år gammel deltaker som ble involvert gjennom en spontan Snapchat forespørsel fra Erika. Dette gir låten en hjertevarm og autentisk dimensjon.

EP-en «Fra hjertet til hodet og ut» er en dypt personlig samling av sanger der Erika utforsker deler av sin egen historie. «Alle låtene kommer fra hjertet og handler om deler av min historie som til tider har kontrollert hodet mitt i form av tanker og bekymringer, men som jeg har fått utslipp på gjennom å skrive og gjøre de om til musikk.»

Erika Norwichs musikk er en refleksjon av ekte følelser, og med «I høyden» gir hun lytterne et kraftfullt budskap om å strekke seg mot nye høyder og være stolte av hvem de er. I tillegg til «I Høyden», inkluderer EP-en låtene «Snehvit» – som handler om lengselen etter å bli akseptert og forstått, noe som mange kan kjenne seg igjen i, «Aldri helt bra, men bedre» – en emosjonell hyllest til hennes farmor, «Tankebibliotek» – en låt om alle verdens tanker som omvelter det indre, og sist, men ikke minst «Ærlig» – en låt som er dedikert til kjæresten og omhandler et bristepunkt i livet til Erika, som også ble et vendepunkt.

«I høyden» og «Fra hjertet til hodet og ut» er ute fredag 20.oktober.