Erfaring fra Yomi

«Erfaring» er fortsettelsen på Yomis historie om ung kjærlighet som startet med dobbeltslippet «Kom nærmere» og «Ta det ned».

Yomi, fra Stovner i Oslo, er en del av en ny generasjon rap og hiphop-artister.

En generasjon som ikke er redd for å vise følelser.
Med, tildels utleverende, tekster på norsk følger Yomi i fotsporene til forbilder som blant annet Arif, Karpe Diem og Cezinando.

Enten det er selvopplevd, eller basert på hva venner går gjennom, så skriver Yomi om det som berører ham.
Og når du er 16 så handler det mye om følelser, og om hvordan det er å oppleve det man har hørt og drømt om, selv, for første gang.
Kan det bli mer ekte?

«Erfaring er fortsettelsen på historien ja» forklarer Yomi som på de to første låtene skrev om starten på en forelskelse.
Først om det å møte noen man blir interessert i, og så bli så forelsket at man er redd for å skremme den andre vekk med å være for intens.
Men nå tar «Erfaring» oss altså forbi det stadiet.

«Jeg vet ikke alt om henne enda, eller hun om meg, sånn at det er slags mystikk i det hele» forklarer Yomi med et smil «Men vi tør å prøve, og det er tydelig for meg at hun vet hva hun gjør.»
Så det handler både om å ha, og å få, erfaring…

På «Erfaring» jobbet Yomi med produsentduoen Skinny Days, og han er superfornøyd med den erfaringen også.
«Hver gang vi jobber sammen er det alltid utrolig gode vibes. De er dyktige og gjør opplevelsen av å jobbe profesjonelt med musikken min både morsom og lærerik.»

Skinny Days er rause på rosen de og «Yomi har en helt særegen rytmesans, og han greier å uttrykke tekst på en veldig spennende måte.»
Også som artist har han egenart.
«Han har ikke blitt påvirket av den norske måten å rappe på, så han har likegodt tatt inspirasjon fra amerikansk hip hop og gjort det på norsk. Overraskende nok funker det!»

Snart er det sommerferie, og Yomi skal tilbringe den hjemme i Oslo. Om han kommer til å kjede seg?
«Nei, det blir deilig å ha fri og henge med mine nærmeste. Men for det meste skal jeg jobbe i studio, fortsette å skape musikk. Så uansett vær blir det en bra og kreativ Oslo-sommer!»

«Erfaring» finner du her.

Følg YomiInstagram og YouTube

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her