Energibunten Lizzo er ute med nytt album

Hadde Tina Turner og Prince fått en datter så hadde det nok vært Melissa Jefferson, bedre kjent som Lizzo.

Forrige fredag slapp den alternative hiphop/RnB/neo-soul/pop-stjerna sitt etterlengtede album Cuz I Love You via Atlantic Records som for tiden er #1 på amerikanske iTunes (det stemmer, hun fløy forbi Beyoncé).

Albumet mottok en rekke ros i forkant av utgivelsen med deklarasjoner om et album som fanger den bombastiske, emosjonelle, strålende og smittende selvtilliten og energien som har strømmet ut fra Lizzo siden starten. 

Forrige helg leverte Lizzo to episke opptredener under Coachella som mottok gode anmeldelser, i tillegg til å opptre med Janelle Monáe, som raskt gjorde henne til festivalens snakkis. Som Consequence of Sound meldte “Selv med kun 12 låter i settet, fikk hvert spor publikum til å danse mer enn den forrige. Opptredenen tiltrakk seg det mest tettpakkede publikummet man så i teltet under hele festivalen… Lizzo utstrålte en enestående energi og som hun selv proklamerte i begynnelsen av konserten, det er svært sannsynlig at hun vil headline festivaler i årene som kommer – spesielt hvis hun opprettholder dette tempoet”.

Hennes forrykende opptreden under SXSW i mars ble også en stor hype, som man tidligere har kunnet observere med artister som Billie Eilish, Vampire Weekend og Alabama Shakes, med et fullstappet publikum. 

Lizzo har også markert utgivelsen ved å gjøre en rekke TV opptredener, inkludert Ellen DeGeneres Show, The Tonight Show med Jimmy Fallon, The Daily Show med Trevor Noah, 2 Dope Queens og Jimmy Kimmel.

Etter singlene “Boys”, “Fitness” og “Truth Hurts”, sparket Lizzo i gang 2019 med først den sinnsykt fengende, funky singelen “Juice” (per nå nesten 27 millioner strømminger), det kraftige tittelsporet “Cuz I Love You”, før det rå Missy Elliot-samarbeidet “Tempo”. Den raskt voksende stjernen er en forfriskende og frittalende kroppspositivist som ikke bare blir hyllet for sine ekstremt fengende låter og engasjerende liveopptredener (som kombinerer twerking og fløyte-spilling), men også for å være en positiv rollemodell som er med å endre skjønnhetsindustrien til det bedre.

Vi sier oss enige med Pitchfork; “Lizzo er unik. Hun forbedrer alt med kun sin tilstedeværelse”

Lytt til Cuz I Love You her og følg Lizzo på FacebookInstagramTwitter og YouTube for oppdateringer.

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her