E24 Ledertalentene: Iselin Songe-Møller er årets organisasjonsutvikler Iselin Songe-Møller (34) i Sopra Steria vinner kategorien «Årets organisasjonsutvikler».

Pressemelding –

Iselin Songe-Møller (34) i Sopra Steria vinner kategorien «Årets organisasjonsutvikler» i en prestisjetung liste over unge ledere i Norge.

Det er E24s uavhengige fagjury som utpeker Songe-Møller til vinneren av sin kategori. 

– Iselin er en drivende dyktig leder som tilfører et imponerende strategisk blikk til alt hun gjør. Det er veldig fortjent at hun er på denne listen, sier Managing Director i Sopra Steria Business Consulting, Lillian Røstad.

Hvert år kårer E24 «årets ledertalent» i tillegg til ett ledertalent innen syv ulike kategorier.

Iselin Songe-Møller leder avdelingen Risk and Governance i Sopra Steria, der hun er ansvarlig for rundt 100 konsulenter som leverer konsulenttjenester innen virksomhetsstyring, informasjonssikkerhet, personvern, informasjonsforvaltning og digital samhandling. I tillegg sitter hun i strategisk ledergruppe i forretningsrådgivningsavdelingen til Sopra Steria. Til tross for sin unge alder ble hun tidlig sett på som en kommende stjerne i selskapet – og har gått gradene siden hun startet som graduate i Sopra Steria for åtte år siden. I 2020 gikk hun inn i ledergruppen til avdelingen Business Consulting.

– Iselin er alltid fremoverlent og har et høyt tempo. Hennes store styrke er at hun evner å balansere det med å også ha stort fokus på folk – og hun knytter lett sterke relasjoner, sier Røstad.

Se hele listen over alle ledertalentene i E24s kåring

Gir selvtillit i rollen

Songe-Møller er siviløkonom med Master fra HULT Business School og Bachelor fra Handelshøyskolen BI og Leeds Beckett University. Hennes talent ble tidlig lagt merke til, og ved HULT Business School i USA ble hun kåret til «Student of the year».

Siden har hun bygget på studiene med prosjektledelse fra UC Berkeley og sirkulærøkonomi og bærekraftsstrategi fra Cambridge University. I tillegg har hun sittet i flere styrer, blant annet Sopra Steria og Sandwich Brothers, og har hatt mange frivillige verv, blant annet i PMI (Project Management Institute) og Studentrepresentant for alle Masterstudenter på Hult Business School.

Songe-Møller er ydmyk i møtet med å havne på listen.

– Det er utrolig gøy å bli nominert til en slik kåring! Det er mange flinke folk i Norge og mange imponerende ledere, så det er med stor ydmykhet at jeg har fått plass på en slik liste, sier hun og fortsetter:

– En slik nominasjon er veldig motiverende å få som leder og gir selvtillit i rollen min. Det er en anerkjennelse på at mine kollegaer er fornøyde med jobben jeg gjør.

Tillit er nøkkel for å lykkes

Nå er 34-åringen opptatt av å løfte frem andre unge talenter – og gir sine beste råd til de som vil opp og frem:

– Ikke vær redd for å ta på deg ansvar og si ja til muligheter! De fleste kan håndtere mer ansvar enn de selv tror, og man må ikke være redd for å prøve seg frem. Så lenge man er ærlig og åpen med de rundt seg har man stort handlingsrom. I tillegg mener jeg det er viktig å bygge tillit til de rundt deg, uansett hvilken rolle du har i dag. Og som person er det viktig å bidra til en positiv energi på jobb. Det er utrolig hvor mange muligheter du kan få dersom du er positiv og folk har tillit til at du leverer, avslutter hun.