Dua Lipa slipper ny singel fra Future Nostalgia – The Moonlight Edition

I dag slipper Dua Lipa sin nye singel “We’re Good” der tempoet settes ned noen hakk for å fortelle en sensuell historie om to elskere som er nødt til å skille lag. Låta er produsert av Sly og er hentet fra Future Nostalgia – The Moonlight Edition, som også inkluderer hit singlene “Don’t Start Now”, “Physical”, “Break My Heart” og “Levitating”. Lytt til “We’re Good” her

I musikkvideoen ser man Dua Lipa underholde gjestene i en utsøkt restaurant på et skip ved starten av 1900-tallet. I samme restaurant tar dessuten en hummers skjebne en overraskende vending… Den vakre og surrealistiske videoen er regissert av Vania Hetmann og Gal Muggla. Se den her.

Future Nostalgia – The Moonlight Edition slippes også digitalt i dag på alle plattformer. Denne deluxe utgaven av albumet inneholder tre nye spor “If It Ain’t Me”, “That Kind of Women”, og “Not My Problem (feat. JID)”, samt hiten fra Miley Cyrus feat Dua Lipa “Prisoner” som har akkumulert 250 millioner strømminger globalt. På albumet finner man også “Fever” med franske Angéle, som tilbrakte tre uker som #1 i Frankrike og elleve uker som #1 i Belgia, i tillegg til Bad Bunny “UN DIA (ONE DAY) (feat. Tainy) som har nådd over 500 millioner strømminger.

Future Nostalgia – The Moonlight Edition

 1. Future Nostalgia
 2. Don’t Start Now
 3. Cool
 4. Physical
 5. Levitating
 6. Pretty Please
 7. Hallucinate
 8. Love Again
 9. Break My Heart
 10. Good In Bed [Explicit]
 11. Boys Will Be Boys
 12. Dua Lipa x Angèle – Fever
 13. We’re Good
 14. Miley Cyrus – Prisoner (feat. Dua Lipa)
 15. If It Ain’t Me
 16. That Kind Of Woman
 17. Not My Problem (feat. JID) [Explicit]
 18. Levitating (feat. DaBaby)
 19. J Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny – UN DIA (ONE DAY) (Feat. Tainy)

Siden utgivelsen av hennes første singel i 2015, har Dua Lipa blitt en av verdens mest populære, unge artister. Hennes selvtitulerte debutalbum har solgt 6 millioner kopier på verdensbasis, samtidig som singelsalget har nådd 80 millioner og musikkvideoen for gjennombruddshiten “New Rules” gjorde henne til den yngste, kvinnelige soloartisten som nådde 1 milliard visninger på YouTube. Hun skrev også BRIT Award historie i 2018 i det hun ble den første kvinnelige artisten som mottok fem nominasjoner, med to priser for British Breakthrough Act og British Female Solo Artist. Neste år mottok hun to Grammy priser for Best New Artist og Best Dance Recording for “Electricity”, samarbeidet med Silk City. I slutten av 2019 opptrådte Dua sin #1 hit singel “Don’t Start Now” på MTV EMAs (Europe Music Awards), ARIAs (The Australian Recording Industry Association Music Awards) og AMAs (Americn Music Awards) i forkant av utgivelsen av hennes siste album, Future Nostalgia. Andrealbumet ble utgitt mars 2020 og passerte 294 millioner strømminger i sin første uke og har nå over 6 milliarder strømminger på tvers av sine spor. Future Nostalgia har blitt nominert for 6 Grammy priser inkludert Album of the Year og Best Pop Vocal, og holder rekorden for mest strømmede album på en dag av en britisk kvinnelig artist noensinne. Dua Lipa er dessuten også den mest populære britiske artisten på Spotify globalt, og den mest populære kvinnelige artisten på plattformen. Hun har hatt det lengste løpet av 3 låter i top 10 på hitlistene av en kvinnelig artist siden 1955 og albumet har tilbrakt 26 uker i top 10 siden utgivelse.