Donny Benét til Parkteatret

Donny Benét til Parkteatret 22. mars 2024

Få med deg den tidløse, elegante og sofistikerte Donny Benét når han kommer til Parkteatret 22. mars for å vise frem sine lekne og kraftfulle låter.

Mer enn et tiår siden verden først falt for hans sjarm tar Donny Benét nå skjebnen i egne hender som aldri før. Hans nye album, ‘Infinite Desires’ kommer tidlig vinter 2024, og er hans mest komplette musikalske utgivelse så langt. Sangene på dette albumet er lidenskapelige og selvsikre.

Han snakker om romantikk, men han snakker også om respekt. Han snakker om intimitet og tilfredsstillelse, men han snakker også om samtykke. Og han gir liv til alt dette med den samme musikalske styrken som han har elektrifisert publikum med over hele verden i mange år.

Legg en nål hvor som helst på et kart, og sjansene er at du vil finne Donny-fans. Fra Praha til

Portland, Bratislava til Brooklyn. De kjenner navnet hans og vet hva han representerer.

Her er en mann som transcenderer grenser med glatte rytmer, dype grooves og tekster som

snakker til våre mest grunnleggende ønsker.

Utgivelsen av ‘Infinite Desires’ sammenfaller med lanseringen av Donnyland Records, en dristig ny retning for en av de mest distinkte og forføreriske underholderne. Det nye plateselskapet gir Donny makten til å bevare en arv han har bygget siden 2011, og gir ham muligheten til å følge sin kreative sti langt inn i fremtiden.

Sørg for å bli med Donny og hans band når de spiller ‘Infinite Desires’ i sin helhet, i tillegg til alle dine favorittlåter fra Benét, på Parkteatret 22. mars.

Billetter i salg via Ticketmaster fredag 10. november kl. 11:00

For mer informasjon, pressebilder, intervjuhenvendelser eller presseakkreditering, kontakt erika@allthingslive.com