donkeyboy med ny låt og western-musikkvideo!

Pressemelding –

Det er bare å spenne på seg boots og cowboyhatt når donkeyboy slipper sin nye singel «Kentucky». Hvorfor akkurat Kentucky? Tja, hvorfor ikke?

donkeyboy, med Kent, Cato, Peter og Thomas, har siden de ble etablert i 2005 vært med på å skrive et større stykke av norsk musikkhistorie. Med første óg andreplass på VG-lista i 2009 med «Ambitions» og «Sometimes» var de offisielt en av Norges største popband. 12 år senere kan de se vise til utallige topplisteplasseringer, 32 platinatrofeer, og godt over 200 millioner streams bare i Norge.

I 2019 feiret gutta jubileum med singelen «Think You Should» ft. Linnea Dale Aslaksen, som har vært vokalist på flere av deres største hits. Den gikk til gull, og beviste dermed at donkeyboy fortsatt 10 år etter «Ambitions» leverer hits på høyt nivå.

I 2 år har de produsert låter for andre artister, samtidig som de har ventet på den rette låta for seg selv. Nå er den rette låta klar, countrypop med banjo og dansbar beat, og samme navn som staten mellom Indiana og Tennessee.

«Det er ingen tvil om at donkeyboy opp igjennom åra har gått igjennom mange faser. Tilbake i 2005 møttes vi flere ganger i uka i kjelleren hjemme hos Kent og Cato for å spille indierock sammen. Lite visste vi den gang om at vi om få år ville drive med renspikka popmusikk. Enda mindre visste vi om at vi i 2021 ville ikle oss westernklær, lære oss linedance, og gi ut en countrypop-låt. Men når vi først har kommet hit så føles det utrolig godt!» Sier bandet selv. «Vi ville ikke fremstå for alvorlige og det føltes derfor riktig å balansere hårfint mellom cheesy, kult og kommersielt.»

I den tilhørende musikkvideoen drar de på seg den selvironiske hatten (eller cowboyhatten) og fleiper med seg selv og suksessen med «Ambitions». Med seg på videoen har de fått ingen ringere enn hele Norges Rune Rudberg. 

Videoen har premiere på Youtube kl. 1830, se den her. Et lite hint; Kanskje Rune Rudberg dukker opp? 😉  

Her er det bare å skru opp volumet og bli med på en heidundrende reise til Kentucky.