D-A-D frontmann med singel 19.juni og annonserer nytt soloalbum i november

Etter mer enn tre tiår med D-A-D, slapp Jesper Binzer sitt første soloalbum “Dying Is Easy” I 2017. Låter som hadde skreket etter å bli utgitt ble forkrommet I nært samarbeid med produsent Søren Andersen (Glen Hughes/Deep Purple, Mike Tramp, Artillery, Electric Guitars etc). Det ble starten på Jespers solokarriere etterfulgt av gode anmeldelser, radiospilling og en turne i Danmark, Sverige og Tyskland.

Pause er ikke umiddelbart et ord som forekommer i Jesper Binzers univers, så når denne vårens omstendigheter plutselig ryddet kalenderen, ble det rom for å jobbe med hans egne ideer igjen. De gode kombinasjonen av Binzer og Andersen møttes på nytt i Medley Studio i København der innspillingene for et helt album er i ferd med å ta form.

De to har har frie tøyler; der vokal, gitar og DJ-stativ kan være synonymt med trimmede mopeder, tennplugger og bensin.

Den første sangen er klar, og Jesper Binzer markerer nå sitt neste soloalbum med førstesingelen “Premonition” som slippes 19. juni!

“Det morsomste med menneskedyret er at vi alltid tror at vi kan se litt inn i fremtiden, men hver gang vi ser katastrofer i horisonten, skjer ikke annet enn det som vanligvis forventes … og når vi endelig slapper av og lener oss tilbake i nuet, krasjer alt bare plutselig rundt oss. “Premonition” er en flott sang om den lille grunnleggende angsten som lurer bak smilet, og hvis du venter lenge nok kan du alltid si “hva sa jeg !!”, “ kommenterer Jesper Binzer om singelen.

Selve albumet slippes i November og Jesper jobber allerede med turnedatoer.

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her