Clean Bandit slipper andrealbumet What Is Love?

Hitmakerne i Clean Bandit har gleden av å slippe sitt andre studioalbum titulert What is Love? i dag via Warner Music.

What Is Love? er et produkt av de siste tre årene og kan beskrives som et spennende, nytt kapittel for Clean Bandit. Den er dessuten oppfølgeren til bandets million-selgende debutplate New Eyes fra 2014 og viser fram trioens oppfinnsomme, eklektiske sjangeroverskridende katalog med en samling gigantiske hits blandet med følsomme tekster.

Den britiske trioen bestående av Jack Patterson, Grace Chatto og Luke Patterson stortrives som samarbeidsprosjekt og kan skilte med nok en brilliant og omfattende liste med superstjerner med seg også denne gangen; Zara Larsson, Marina, Luis Fonsi, Demi Lovato, Sean Paul, Anne-Marie, Ellie Goulding, KYLE, Big Boi, Tove Styrke, Stefflon Don, Craig David, Kirsten Joy, Rita Ora, Julia Michaels og ALMA. Deluxe-versjonen av albumet vil dessuten også inkludere Yasmin Green, Charli XCX, Bhad Bhabie, DaVido, Love Ssega og Louisa Johnson.

Albumet, underbygget av bandets hitsingler «Rockabye» feat. Anne-Marie og Sean Paul, «Symphony» feat. Zara Larsson, “I Miss You” feat. Julie Michaels, “Tears” feat. Louisa Johnson og “Solo” feat. Demi Lovato – har blitt innspilt over hele verden og produsert av trioens langvarige produsent Mark Ralph (Years & Years), i tillegg til Clean Bandit’s egne medlemmer Jack Patterson og Grace Chatto.

«Albumet ser på flere ulike typer og stadier av kjærlighet. Vi har laget det over tre år, og i løpet av denne tiden har vi alle hatt ulike erfaringer relatert til kjærlighet i livene våre, og for noen av oss, kjærlighetssorg også. På et vis er alle disse uttrykt gjennom musikken: broderlig kjærlighet; familie kjærlighet; romantisk kjærlighet; gal, altoppslukende kjærlighet; smerten av kjærlighet som blir til noe annet eller uærlig; og, selvfølgelig i «Rockabye», ubetinget moderlig kjærlighet. Den utforsker det vi alle ofrer for kjærligheten og for hverandre, selv om det er vanskelig. Det har vært en stor ære å skrive og spile inn albumet med alle de utrolige sangerne og musikerne som har vært involvert. Vi skrev sangene over hele verden, hovedsakelig i Nord-London og LA – noen linjer ble til og med spilt inn på et baderom i Uganda. Vi håper virkelig at alle vil finne låter på plata som de kan identifisere seg med og vi har nesten ikke kunnet vente med å dele det med dere.», kommenterer bandets cellist Grace.

Clean Bandit slo i gjennom i 2014 med den GRAMMY-vinnende singelen “Rather Be” og trioen, som banet vei med sin makeløse blanding av klassisk, elektronika, pop, dancehall og R&B, imponerte verden over. Siden har de blitt en av de vår tids mest suksessfulle og etterspurte grupper med over 40 millioner solgte singler samt over 10 milliarder streams og 3,5 milliarder visninger på YouTube. For ikke å glemme bandets banebrytende offisielle musikkvideoer som har videre drevet bandet som en enestående kreativ kraft. 

What Is Love? blir tilgjengelig overalt i dag og kan lyttes til her.

Følg Clean Bandit på FacebookInstagram og YouTube

Tracklist

 1. Symphony (feat. Zara Larsson)
 1. Baby (feat. Marina & Luis Fonsi)
 2. Solo (feat. Demi Lovato)
 3. Rockabye (feat. Sean Paul & Anne-Marie)
 4. Mama (feat. Ellie Goulding)
 5. Should’ve Known Better (feat. Anne-Marie)
 6. Out at Night (feat. KYLE & Big Boi)
 7. Last Goodbye (feat. Tove Styrke & Stefflon Don)
 8. We Were Just Kids (feat. Craig David & Kirsten Joy)
 9. Nowhere (feat. Rita Ora & KYLE)
 10. I Miss You (feat. Julia Michaels)
 11. In Us I Believe (feat. ALMA)

Deluxe

 1. 24 Hours (feat. Yasmin Green)
 1. Playboy Style (feat. Charli XCX & Bhad Bhabie)
 2. Beautiful (feat. DaVido & Love Ssega)
 3. Tears (feat. Louisa Johnson)

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her