Chris Holsten ute med ny sommerbanger!

«I’ll Be Alright» er sommerlåta du skal ta med deg i parken, på stranda, i bilen eller hvor enn du trenger ekte feelgood beats inn i sommeren. Holstens ferskeste låt oser nemlig av sommerstemning og er ute fra og med 7 juni. En låt som maner fram de gode følelsene, og med en klar oppfordring fra Holsten.

– «I’ll Be Alright» handler om å slappe av. Om å luke vekk trøbbel og negativ energi og ha fokus på det gode tingene.

Chris Holsten har de siste årene satt sitt preg på sommeren med hits som «Echo», «All About You» og «MEXICO». I år er altså ikke noe unntak for 26-åringen fra Lillestrøm, «I’ll Be Alright» er låta som tar deg rett inn i de myke sommerdager. Produsert av Coucheron og skrevet av Holsten selv – sammen med låtskriver og kompis Alexander Pavelich. Og skal vi tro Chris selv var låta like lett å lage som å bli glad i.

– Noen låter tar lang tid å lage, mens andre kommer fort. «I’ll Be Alright» var av den siste typen. Coucheron spilte av et fløyte-sample til meg da vi satt i studio sammen, og da var det gjort.

Resultatet av samarbeidet kan du nyte godt av i sommer, og man kunne nesten ikke funnet et mer passende tema enn det Holsten selv beskriver låten handler om

– Budskapet er at en skal lytte på egen magefølelse, gjøre de tingene som gjør deg glad og ikke tenke så mye på hva andre rundt deg gjør eller har gjort. De valgene du tar i livet bør være basert på hva som gjør deg lykkelig.

En god start på å finne frem denne lykkefølelsen er å søke opp «I’ll Be Alright» i din foretrukne strømmetjeneste.

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her