Chris Holsten ute med ny låt

Etter et svært travelt 2018 har Chris Holsten endelig fått tid til å sakke ned tempoet litt. Det gir seg også uttrykk i musikken han lager. På tampen av fjoråret slapp han den personlige balladen «Happy Tears» som har gitt navnet til turneen han legger ut på i disse dager. 8. mars er 25-åringen klar med låta «Don’t Speak». Også en ballade, men denne mer kraftfull, i følge han selv, dog fortsatt til å kjenne seg igjen i.

– Den handler om frykten for å si noe, fordi man ikke vil ødelegge noe fint. Når man har det bra sammen med noen, men man vet at det er noe usagt som kan ødelegge det.

En følelse man kan kjenne seg igjen i. Både i relasjoner som er nære, har vært nære eller de man ønsker skal bli nærmere. Når stillheten er gylden og helt uten konflikt, og man bare vil være i den. Chris legger ikke skjul på at han selv har vært der.

Det er noe veldig fint med å bare være i stillheten sammen, men samtidig så veldig vondt å vite at når den brytes blir det annerledes. Den følelsen kan være så vond og fin på samme tid.

For de som setter pris på Holstens myke soulrøst er det bare å sette «Don’t Speak» på repeat. Det er nemlig ikke sikkert Chris holder seg i det myke segmentet når han fram mot sommeren kommer med mer musikk. For lillestrømlingen har det vært viktig å utforske ulike sjangre, noe han fikk gjort til gangs i høstens Stjernekamp,

For meg handler musikk om å leke seg – og å utfordre seg. Det har vært fint å senke det ned litt, men det blir nok litt mer tempo frem mot sommeren, røper Chris.

Frem til da kan «Don’t Speak» ta deg igjennom siste pust av vinteren. Og om du er i Drammen, Kristiansand, Bergen, Trondheim eller Oslo – få med deg Chris når han fra 21. mars legger ut på «Happy Tears Tour». 

«Don’t Speak»  kan du høre HER

Følg Chris Holsten på Facebook, Instagram, og Twitter.

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her