Chris Holsten slipper personlig låt

“Wish I Never Met You” er første smakebit Chris Holsten i dag deler fra sin kommende EP.

En altoppslukende følelse er det Holsten synger om i den ferske pop-perlen, hvor godt møter vondt, og dagens minner er gårsdagens kjærlighet.

– “Wish I Never Met You” handler hovedsakelig om å komme seg videre. Det er en mørk og personlig kjærlighetslåt som spiller rundt en frustrasjon hvor man aldri helt klarer å slippe taket. Men et behov for å møte nye gjør at det eneste man ser hos dem er ansiktet til eksen.

Holsten vet å sette ord på følelsene og er ikke redd for å la det som ligger innerst inne komme ut for å skinne i musikken. Hans fløyelsmyke stemme akkompagneres med en glitrende pop-produksjon signert Lars Kristian Rosness (Alan Walker, Ruben m.m), i god kontrast med teksten, som forteller om en sårhet i minnet, men likevel en ubeskrivelig lengsel.

– Låten oppsummerer mine siste måneder på kjærlighetsfronten rett og slett. Når jeg skriver musikk så skriver jeg ofte utifra hvordan jeg hadde det akkurat da. “Wish I Never Met You” beskriver akkurat det.

Låten ble til under et lengre opphold i Lillehammer, hvor Holsten og produsent Lars Kristian Rosness låste seg inn i studio i tolv dager, og inviterte med seg låtskrivere fra nære samarbeid til fjern beundring med på prosjektet. Holsten har siden innspillingen vært fast bestemt på at det å være i en skriveboble, sammenhengende over en periode, er nøkkelen til å grave dypere i seg selv, og for å få rendyrke både tekst og produksjon.

– Noen låter tar lang tid, andre blir til på kort tid. “Wish I Never Met You” ble skrevet og produsert på én dag. Vi følte virkelig at den satt fra første sekund, og stemningen i studio var elektrisk.

For tiden er Holsten aktuell i TV2-serien “Hver Gang Vi Møtes” sammen med Odd Nordstoga, Frida Ånnevik, Morgan Sulele mfl. og i 2020 ligger turnéplanene klare, hvor de første datoene allerede er annonsert:

07.03 – Eide, Bergtatt
12.03 – Lillestrøm Kultursenter
13.03 – Moss, Verket Scene
14.03 – Askim Kulturhus
20.03 – Mandal, Buen Kulturhus
26.03 – Oslo, Parkteatret

“Wish I Never Met You” er skrevet av Chris Holsten, Lars Kristian Rosness, Hilde Skaar og Tobias Stenkjær. Låten kan du høre HER

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her