Chris Holsten deltar i «Stjernekamp»

Når du er velsignet med en stemme av dette kaliberet, er det ingen vits i å holde den for seg selv. Chris Holsten har allerede som 24-åring opp mot 60 millioner avspillinger i Spotify, og hatt låter på førsteplass både i Norge og i Sverige. I høst ser du Holsten delta i NRKs storsatsing «Stjernekamp».

Chris Holsten er en talentfull og unik artist og låtskriver, med en særegen stemme, som allerede har gjort sin fair share av sceneopptredener. Han har med rette fått skinne på TV-skjermen, og har med sin engasjerende scenetilstedeværelse og gjenkjennbare vokal imponert stort. Foran alt fra hundrevis til titusenvis av dansende publikummere har Holsten levert hits på hits, på blant annet Vinterlyd, Norway Cup, VG-lista Rådhusplassen og deres årlige sommerturné, egne konserter og turnéer, The Stream, Gullfisken, samt Senkveld med Thomas og Harald. For å nevne noe.

Det er på scenen med en mikrofon i hånden Holsten trives best, og ved å delta i Stjernekamp får han mulighet til å innta scenen hver lørdag. «Jeg er med i Stjernekamp fordi jeg rett og slett elsker å stå på scenen, og jeg gleder meg til å vise andre musikalske sider ved meg selv» forteller han. «Jeg er innstilt på knallhard jobbing med mye moro og skal gjøre mitt beste for å lage tidenes show» legger han til. 

Den distinkte vokalen hørte vi allerede i 2014, da Broiler huket han inn på monsterhiten «Rays Of Light». Sommeren 2016 var stemmen hans heller ikke til å unngå, da han nysignert til Warner Music Norway inviterte til tidenes sommerfest med låta «On My Own». I fjor sommer hørte du han igjen da han flyttet festen til den varme sommerbrisen i sørvest med «MEXICO».

Den feelgood´e sommerhiten surfet på gode listinger på norsk radio, som NRK P3 og NRJ, og lå trygt i toppskiktet på Spotify sin Topp 50-liste i en lang periode. I skrivende stund har platina-sertifiserte «MEXICO» opp mot 10 millioner avspillinger i nevnte strømmetjeneste. Like før jul fulgte Holsten opp «Echo»-samarbeidet med musikkbuddy Madden, og tok da festen videre inn til glitrende discodansegulv med funky «All About You».

I 2018 merkes det at Chris Holsten har markert seg på det norske musikkartet. Han starter året med «Love Like This», og har holdt seg travelt opptatt med å stå på scenen rundt om i Norge. Til høsten er det dags for at Lillestrøm-artisten får vist hva han er god for, når han på NRK og deres braksuksess «Stjernekamp» skal konkurrere om å bli årets vinner av musikkonkurransen.

Vi gleder oss – for dette er bare starten.

Sjekk ut Chris Holsten på Spotify, Instagram, Facebook, YouTube eller hans hjemmeside for nyheter og oppdateringer. 

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her