Chris Holsten deler ny smakebit fra sitt kommende debutalbum

Pressemelding –

Etter å ha sunget utelukkende på engelsk tidligere har Chris Holsten den siste tiden erobret det norske publikummet med sine norskspråklige låter. «Hvis verden», tolkningen han og Frida Ånnevik gjorde av den store internasjonale hiten – «If The World Was Ending» – ble en treffende og rørende stemningsrapport for koronaåret 2020, og endte opp med å bli stemt frem som «Årets låt» under Spellemannsprisen tidligere i år.

I mars kom singelen «Smilet i ditt eget speil», som umiddelbart ble varmt omfavnet av fansen. Låten gikk til nr 1 på radiolistene og har allerede solgt til platina. Nå deler Chris en ny, norsk smakebit fra sitt kommende album. «Bare når det regner» er navnet på den nye utgivelsen som tar for seg den vemodige følelsen en tung regnværsdag kan fremkalle.

«Denne låta handler om sentimentalitet som kan dukke opp når været er dårlig. Jeg merker ofte at grått vær gjør meg mer melankolsk, og får meg til å savne ting som har vært». 

Se Chris Holsten gjøre en unik liveopptreden av «Bare når det regner» i skogen her!


«Bare når det regner» er skrevet sammen med artisten Synne Vo og produsert av Lars Kristian Rosness og Chris selv. Til høsten følger en større utgivelse fra Holsten, når han slipper første halvpart av sitt kommende debutalbum.

«Jeg har valgt å gi ut dette prosjektet i to deler, og jeg gleder meg til å vise frem noen av låtene som har fått komme med på del én. Jeg er veldig stolt av disse, og dette norske prosjektet har virkelig fått meg til å utvikle meg som både låtskriver og artist – og det er veldig givende».

Lytt til «Bare når det regner» her!