Chris Abolade slipper ny musikk

Han er fremdeles tidlig i karrieren sin, men har likevel rukket å slippe sin første EP Christiania Brenner i tillegg til singler som «Mandag», «Hvit Ford Bronco» og hans største suksess til nå – «Tranquilo». Han kan også vise til flere store spillejobber på blant annet VG-lista, og på bransjefestivaler som by:Larm og Trondheim Calling. 

Etter en veldig innholdsrik start på artistlivet trengte Chris Abolade en liten timeout for å finne sin identitet som artist og menneske. 

– Jeg har kun drevet med musikk i et par år, og det siste året har jeg brukt til å finne min vibe som artist og mine verdier som menneske. Jeg ble jo bare kastet ut i det [artistlivet] og lot meg rive med. Derfor var det greit med en liten timeout fra å gi ut låter og spille live for å bruke nok tid på å finne ut hva neste steg skulle være. På toppen av arbeid i studio har jeg dealet med noen private greier som ikke har vært like fett, men det har formet meg og har blitt til arr i sjelen som jeg kan kjenne på når det trengs. Det handler om å reise seg, børste støvet av skuldrene og kline til. Nå har jeg mer selvtillit, er happy og har bra folk rundt meg og mye inspirasjon. 

For Abolade handler musikken om å dele tanker og følelser, og denne våren kommer det flere låter som han tror folk kan kjenne seg igjen i. Først ut er låten «Skitten diamant» som slippes i dag.

– Skitten diamant handler om oppveksten og det siste året i livet mitt. En av lærerne mine sa alltid til meg at jeg var en skitten diamant og det tente et håp i meg. Jeg har alltid hatt det i hodet og prøvd å finne ut av meg selv, hvem jeg er og hva jeg vil. Musikken min handler om å dele tanker og følelser, og jeg er sikker på at de fleste som vokser opp nå kjenner seg igjen i mange av de samme utfordringene. 

Hør «Skitten diamant» her! 

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her