Chris Abolade slipper første singel fra kommende EP

Om Chris Abolade bare visste hva som lå foran seg for et drøyt år siden, er det ikke sikkert han ville trodd det.

«Jeg er så sykt, fakkings stolt av hva jeg har fått til det siste året, og de som har hjulpet meg med dette. Jeg hadde ikke klart dette uten teamet mitt» forteller Abolade. 

«Mandag», «Highlifelowlife» og ikke minst «Tranquilo» er alle låter som plassert Chris Abolades navn på radio- og hitlister det siste året. Med over 8 millioner streams på bok er det lett å glemme at Abolade er ganske ny i artistgamet.

For året vi har nå lagt bak oss er nemlig Oslogutten, som kom inn i musikkbransjen som fotograf, sitt første som artist. Et suksessår, men Chris Abolade er ikke fyr du kommer til å se hvilende på noen laurbær. 

Du kommer derimot til å se han på scenen under Trondheim Calling og by:Larm. Til å høre fra han på EP-en Christiania Brenner, som kommer på vårparten. Og nå aller først på singelen «Om vi bare visste», som handler om det å ha et team. Om brorskap, vennskap og motgang. Skapt på en vibe, i studio sammen med kompis og produsent Clairmont.

«Jeg ville uttrykke at ting kan gå til helvete, men om du vil kan ting fikse seg. Og når man er nede er venner det eneste man har. Uten dem er man ingenting»

Og det er jo nettopp det livet handler om. En universell regel, om at du kommer til å gå på trynet, det kommer til å gjøre vondt, men du kan komme deg opp igjen. Noen setter litt bedre ord og beats på det enn andre. Chris Abolade er utvilsomt en av dem, og heldigvis skal han fortsette med det. 

«Jeg føler jeg har blødd i et hav med hvite haier. Men shit – jeg er her enda. Bedre menneske og artist. Det betyr ikke at jeg er perfekt – men bedre»

Hva er vel perfekt å hige etter uansett. Men om det fortsetter i denne retningen sikter Chris Abolade mot stjernene – og evigheten.

«Jeg har kommet for å bli i det gamet her. Og jeg håper alle vinner. Det er plass til alle. Mer vil jeg ikke si» avslutter han.

Hør hans nye singel «Om vi bare visste» her!

Følg Chris Abolade på InstagramSpotify og Facebook for oppdateringer. 

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her