Chris Abolade og Amara teamer opp på ny låt!

Chris Abolade og Amara har forent krefter, og skapt en banger av høy kvalitet. Låten «Glamour» er første låt ut fra deres nye musikalske prosjekt, som har fått tittelen «Skallebank & Skrubbsår».

De to artistene fant tonen da de møttes tilfeldig i startet av året, og veien var ikke lang inn i studio. En rekke fruktbare sessions, har resultertert i et knippe fete låter, som slippes utover høsten og vinteren.

«Glamour» er, som resten av mixtapen, produsert av Lasse Digre, fra Kastell, og er en fusjon av god gammeldags disco og moderne groovy hip hop.

«Dette er den første av flere utrolig kule låter Abbo og jeg har laget den siste tiden. Vi følte at «Glamour» var den perfekte kickstart på prosjektet, og vi gleder oss veldig til tiden framover», forteller Amara.

Chris Abolade, som senest i mai slapp en ny single, forteller:

«Å få jobbe med Amara har vært utrolig fett! Han har en helt fantastisk energi og inspirerer meg på alle mulige måter. Han er en artist for fremtiden. Det bor så utrolig mye i han. Dette er starten på en helt rå reise».

«Glamour» handler selvsagt om jenter. Låten hyller damer med klasse, stil og råhet, noe disse to har fått en liten smak av i sommer. Nå drømmer de om mer!

«Prosjektet betyr veldig mye for oss. Det er blitt til virkelighet gjennom ren glede og godt kameratskap. I tillegg til mange sene netter», forteller de.

Dette høres tydelig i musikken. «Glamour» er en up-beat låt, som vil få folk til å danse og feste.

Det er bare å spenne sikkerhetsbeltene og bli med på reisen disse to nå legger ut på sammen.

Hør «Glamour» her!