Chris Abolade er klar med sin første EP

Midt under by:Larm, hvor han spiller to shows (Rockefeller og Parkteatret), slipper Chris Abolade sin første EP. 

CHRISTIANIA BRENNER er tittelen på verket som huser fem låter. Tre av de rykende ferske. Som atlet, fotograf og utforsker har Chris Abolade reist jorden rundt og jobbet tett med flere av denne generasjonens stjerner. Da han for et drøyt år siden selv debuterte som artist kom det som en overraskelse for mange, men suksessen lot ikke vente på seg. 

«Mandag», «Hvit Ford Bronco» og ikke minst «Tranquilo» er alle låter som allerede har plassert Chris Abolades navn på radio- og hitlister det siste året. Som har gitt han over 8 millioner streams på bok, og spilletid på Trondheim Calling, by:Larm og flere festivaler landet rundt. 

Selv om suksessen kan virke nesten umiddelbar, har det tatt tid før artisten Chris Abolade var komfortabel med å ta plass. Denne EPen er derfor et resultat av en prosess. En prosess hvor tanker har blitt tekster som må ut, som finner form underveis, for eksempel på baksiden av kassalapper fra Stress. Det er ektefølt, umiddelbart, upretensiøst, men gjennomført. Nå er han klar for å vise hva han har jobbet med den siste tiden, og i dag slipper han CHRISTIANIA BRENNER. Laget av Chris Abolade, med hjelp av Angelo Reira, Jonas Benyoub og Adam Falk som features – og Kastel, Skinny Days og Jae-R på produsentsiden.

En personlig og sterk EP om vennskap, brorskap, kjærlighet og drømmer. Men ingen klisjéer eller rosemalinger. Abbo legger aldri skjul på at ting kan gå til helvete, at vennskap kan ryke og kjærlighet kan være røft. Men det må man bare tåle. Og Abbo skal ingen steder. Han skal være her og heie på alle.

– Jeg har kommet for å bli i det gamet her. Og jeg håper alle vinner. Det er plass til alle. Mer vil jeg ikke si. 

Hør CHRISTIANIA BRENNER i sin helhet her!

———————————————–

Chris Abolade @ by:Larm 2019:
Rockefeller 28. februar kl 22:30
Parkteatret (Yngling) 2. mars kl 20:30 

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her