CAT POWER TIL OSLO KONSERTHUS!

LUGER PRESENTERER:

Den ikoniske artisten Cat Power kommer til Norge med sin konsert som gjenskaper Bob Dylans legendariske show fra 1966 på Royal Albert Hall i sin helhet. Etter å ha imponert publikum i USA med sin unike tolkning av Dylans mest ikoniske sanger, vil Cat Power nå bringe sin fortryllende opptreden til Europa og Oslo Konserthus 21. april!

Billetter i salg fra fredag 17. november kl. 10:00.

Cat Power har alltid hatt en befriende og sjenerøs tilnærming til andres låter. Selv om flere av albumene hennes med originalt materiale regnes som klassikere, har hun gitt ut coveralbum siden tidlig på 2000-tallet. Fantastiske «Jukebox» fra 2008 og «The Covers Record» fra 2000, er eksempler på plater hvor hun viser at hun i tillegg til å være en fremragende komponist også besitter den spesielle evnen til å tolke andre artisters verk uten å miste verken originalens magi eller sin egen identitet.

Nå har Cat Power, eller Chan Marshall som hun egentlig heter, valgt å tolke et av vår tids største ikoner – Bob Dylan, i form av livealbumet «Cat Power Sings Dylan: The 1966 Royal Albert Hall Concert», en utgivelse som har begeistret fans og kritikere med sin hyllest til en av Dylans mest legendariske konserter. Cat Powers tolkning av konserten som helhet er respektfull og tro mot en artist som selv aldri har vært tro mot sine egne originalversjoner, men – som alltid med Cat Power – er resultatet unikt og høyst relevant.

Søndag 21. april fremfører Cat Power albumet «Cat Power Sings Dylan: The 1966 Royal Albert Hall Concert» i Oslo Konserthus.