Calanus Helse inviterer til reklamefilmkonkurranse

– Vi er avhengig av kreative hoder innenfor mediebransjen for å markedsføre vårt produkt i fremtiden. Nå ønsker vi å utfordre neste generasjon kreative mediefolk til å produsere reklamefilm for Calanus Oil, uttaler daglig leder Henrik Rødsand.

– Vi utfordrer dem på noen områder omkring bruk av Calanus Oil, og vi oppfordrer dem til å ta i bruk humor som virkemiddel, forklarer han videre.

Rødsand har valgt tema litt på siden av de typiske reklamefilmene, og ønsker bidrag innenfor følgende tre områder:

  • Hvordan huske å ta Calanus Oil hver dag?
  • Hvordan ta Calanus Oil?
  • Hvorfor ta Calanus Oil regelmessig over lengre tid?

Førstepremien er på hele 15.000 kroner, samt et års forbruk av omega-3-oljen Calanus Oil. Andreplassen får med seg 5.000 kroner, samt ett års forbruk. Tredjepremien 2.500 kroner, samt et års forbruk.

Calanus Oil er en omega-3-olje som kommer fra raudåte. Den høstes og produseres i Nord-Norge. Synes du denne konkurransen høres spennende ut, kan du lese mer om den på facebooksidene til Calanus Helse.

Calanus Helse AS er et heleid datterselskap av Calanus AS og er landsdekkende leverandør av kosttilskuddet Calanus Oil.

Oljen er produsert av råstoff som er høstet utenfor kysten av Nord-Norge, og oljen fra hoppekrepsen Calanus finmarchicus er en ny generasjon marin olje som skiller seg klart fra fiskeolje og krillolje ved at den tas meget effektivt opp i kroppen i sin naturlige form.

Selskapet er lokalisert på Sortland med administrasjon, kundesenter og pakkeavdeling. Vi har en tett tilknytning til morselskapet Calanus AS, med blant annet felles FOU-avdeling.
I tillegg har Calanus Helse AS et eget dyktig fagteam bestående av lege, farmasøyt og marinbiolog.