BROILER TAR «THE BEGINNING TOUR» TIL OSLO SPEKTRUM!

Norges største DJ- og produsentduo Broiler inntar hovedstaden 1. mars! Etter å ha solgt ut sin Norgesturné i rekordfart, topper Mikkel og Simen det hele med et spektakulært show i Oslo Spektrum – denne festen vil du ikke gå glipp av!

Billetter i salg fredag 3. november kl. 10.00. Forsalg via artist fra onsdag 1. november kl. 10.00. Mer info via broiler.com.

«Det siste året har etterspørselen etter mer «The Beginning» vært helt vill, og når vi fikk muligheten til å dra på en utsolgt Norgesturné måtte vi gripe sjansen til å lage tidenes fest på Oslo Spektrum. Det har vært rått å få møte både nye og gamle fans som har ett forhold til albumet som startet det hele for oss. Vi hadde ikke headlinet de største festivalene i Norge om det ikke var for Møndarn, Hokksund og Powerbeat!.»

Mikkel Christiansen og Simen Auke fant hverandre i 2012, og siden den gang har det gått slag i slag. De står bak hits som «Rays of Light» med Chris Holsten, remixen av Imagine Dragons «Shots» og låten «Wild Eyes», som gikk inn på hitlistene i flere land.

I 2022 gjorde Broiler comeback til norskspråklig musikk, noe som førte til hele 5 topp 10 låter med gjesteartister som Kamelen, Emma Steinbakken, Sofi Loud og Caden. I mars ble også hiten «1» med Hjorterud Allé den mest spilte låten i Norge og #1 på Spotify.

Broiler har headlinet noen av de største festivalene i Norge, og opparbeidet seg et solid live-rykte gjennom sine opptredener på Stavernfestivalen, Findings i Oslo og Festningen i Trondheim, for å nevne noen. Etter at deres pågående Norgesturné «The Beginning Tour 2023» ble utsolgt på rekordtid er de nå klare for Oslo Spektrum fredag 1. mars 2023.

Konserten presenteres av Live Nation, Sky Agency og TimeOut Agency.

Billettpriser fra kr. 499-739. Aldersgrense 18 år i hele lokalet.