Bounce, den første LTE-tilkoblede smartklokken for barn fra Garmin

Pressemelding –

Garmin presenterer Bounce™, en smartklokke for barn med melding- og sporingsfunksjoner via LTE-tilkobling1. For foreldre, foresatte eller familiemedlemmer kan Bounce være et enkelt kommunikasjonsverktøy for å holde kontakt med barna. Med en lyssterk fargeberøringsskjerm og et robust, vanntett design, tilbyr Bounce toveis tekst- og talemeldinger, samt posisjonssporing i sanntid via Garmin Jr. app’en på en kompatibel smarttelefon til en foresatt. I tillegg til kommunikasjonsmuligheter tilbyr Bounce preprogrammerte sport- og aktivitetsfunksjoner2, spill og ulike app-eventyr hvor foreldre kan tildele oppgaver og gi belønninger.

«Som et av verdens ledende smartklokkeselskaper, er vi glade for å kunne tilby foreldre en smartklokke som hjelper til med å holde kontakten med barna sine samtidig som de kan se hvor de befinner seg,» sier Dan Bartel hos Garmin. «Ikke bare vil barna føle seg kule ved å bruke klokken, men foreldrene vil føle seg komfortable med å introdusere digital kommunikasjon til barna på en morsom og kontrollert måte gjennom tekster, talemeldinger og sporing rett fra håndleddet.»

Alltid oppdatert

Ved hjelp av innebygd GPS- og LTE-tilkobling kan foreldre koble seg til og se barnets plassering med posisjonssporing på Bounce, gjennom Garmin Jr. app’en på foreldrenes kompatible smarttelefon. Man trenger ikke å bytte telefontjenesteleverandør – LTE-abonnementet administreres direkte via Garmin. Foreldre kan angi definerte områder og bli varslet når barnet forlater de angitte grensene. Barn kan også bruke innsjekkingsfunksjonen til å dele sin nåværende posisjon, som sender et varsel til Garmin Jr. app på foreldrenes smarttelefoner. Hvis barna glemmer det, kan foreldre «oppdatere» barnets posisjon i Garmin Jr. app’en for å se deres nåværende oppholdssted.

I tillegg til posisjonssporing kan familier kommunisere med barna sine gjennom Garmin Jr. app’en. Barna kan sende tekst- og talemeldinger, til Garmin Jr. app’en på en kompatibel smarttelefon eller til andre Bounce-smartklokker, så lenge begge klokkene er godkjent for å kommunisere med hverandre av familieadministratorene. Barna kan også svare, med forhåndsdefinerte tekst- eller talemeldinger, emojier eller lydemojier til foreldregodkjente kontakter og i Garmin Jr. familiegruppe meldinger. I skoletiden kan foreldre slå på skolemodus eller «ikke forstyrr» fra Garmin Jr. app’en for å begrense distraksjoner for å hjelpe barna med å holde fokus mens de er i klasserommet.

Hvis et barn trenger hjelp, kan foreldre være trygge på at de og andre kontakter de godkjenner i Garmin Jr. app’en vil få tilsendt en melding når barnet aktiverer assistansefunksjonen 3. Dette varselet inkluderer en LiveTrack-posisjonsvisning av barnets posisjon i sanntid direkte i Garmin Jr. app’en.

Spor aktiviteter, gjøremål og mer

Med Bounce kan foreldre oppmuntre til en aktiv livsstil fra ung alder. Helsemålinger som søvn, skritt og aktive minutter, samt aktiviteter som turgåing, løping, sykling, bassengsvømming og mer, kan spores og vises i Garmin Jr. app’en. Foreldre kan også sende varsler for å minne barna på å fullføre oppgaver og annet ansvar. Disse vennlige påminnelsene kan settes opp til å gjentas ukentlig eller daglig. For å hjelpe barn med å styre tiden sin bedre, har Bounce en stoppeklokke, alarm og tidtaker som kan minne barna på at det er på tide å gjøre lekser eller gjøre seg klar til fotballtrening og lignende.

Interaktive eventyr, spørrekonkurranser, spill og mer

Underholdning er mindre enn en armlengde unna med Bounce. Ved bruk av smartklokken kan barna låse opp belønninger for å oppnå ulike aktivitetsmål gjennom morsomme, lærerike spill og eventyr. Eventyrene vil la unge oppdagelsesreisende lære om forskjellige steder rundt om i verden gjennom trivielle spill og nye fakta i Garmin Jr. app’en på foreldrenes smarttelefon. I tillegg til å gjøre seg fortjent til belønninger, kan barna også konkurrere med familie og venner i individuelle- eller lagmessige utfordringer. I pauser og på kveldstid kan barna teste hjernen med pedagogiske spill som pusle- og kortspill rett på klokken.

Bounce er tilgjengelig i tre fargevarianter – turkis, sort og lilla – og har opptil 2 dagers batteritid4.
Smartklokken kan kjøpes eksklusivt på Garmin.no for kr. 1 949,-

Det kreves et aktivt abonnement og LTE-tilkobling for å bruke tilkoblede funksjoner, inkludert tekst- og talemeldinger, assistanse og LiveTrack.

For mer informasjon, kan du gå til Garmin.com/Bounce.

1Hvis du vil bruke LTE-funksjoner på enheten, kreves det et aktivt abonnement og LTE-tilkobling, se LTE-dekningsområde på Garmin.com/BounceLTEcoverage

2Se Garmin.com/ataccuracy

3For å bruke assistanse kreves en aktiv abonnementsplan og LTE-tilkobling. Se LTE-dekningsområde på Garmin.com/BounceLTEcoverage Hvis du vil ha krav og begrensninger for sikkerhets- og sporingsfunksjoner, kan du se Garmin.com/BounceFeatureRequirements.

4Bruk av tilkoblede funksjoner samt LTE-nettverksforhold vil ha en betydelig innvirkning på batterilevetiden.