Biffy Clyro inntar Den Norske Opera

Det er med stor glede at vi kan annonsere Biffy Clyro i Den Norske Opera, søndag 7 oktober.

Live er Biffy Clyro kanskje aller mest kjent for sin elektriske og eksplosive energi, men de har i tillegg demonstrert at musikken deres gjør seg utmerket også i nedstrippet format.
8. november i fjor var Biffy Clyro med på å relansere den ikoniske MTV-serien «Unplugged», da de inviterte til akustisk konsert i Roundhouse i London.

I mai slapp bandet albumet «MTV Unplugged: Live at Roundhouse London» til entusiastisk respons fra fans og kritikere.

Et, i utgangspunktet noe skeptisk, Norway Rock ga albumet en femmer og skriver «Men joda, Biffy Clyro kan faktisk levere meget godt selv om de for en gangs skyld ikke spiller i bar overkropp.» og «en bra låt er en bra låt selv om du demper den ned og tar vekk det elektriske»

I september legger bandet ut på MTV Unplugged-turné for å gi flere fans sjansen til å oppleve den unike konserten live, og søndag 7. oktober står altså Oslo og Den Norske Opera for tur.

Billetter i salg fra onsdag 13 juni via Billettportalen.no og operaen.no

Albumet finner du her

Følg Biffy Clyro på Instagram, Facebook, YouTube, Spotify eller deres hjemmeside for nyheter og oppdateringer

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her