BIFFY CLYRO FEIRER NYTT ALBUM MED UNIK LIVESTREAM-OPPTREDEN 15. AUGUST

Fredag 14. august slipper Biffy Clyro sitt nye album «A Celebration of Endings”, og det vil de feire sammen med fansen, og gjør en one-off konsert som de streamer live fra deres favoritt venue i Skottland.

Trioen – Simon Neil, James Johnston and Ben Johnston vil gjøre hele albumet fra start til slutt for aller første gang, i forskjellige rom for å skape en unik og spesiell opplevelse!

Konserten blir ikke en akustisk opptreden, men en konsert med hele bandet og deres elektriske energi kombinert med intimiteten fra deres Unplugged-konsert, levert på en skjerm rett hjem til deg. De vil også spille et utvalg av gamle låter på deres lydsjekk, så her kan man få med seg litt av hvert.

Simon Neil sier selv dette om eventet:

«Vi gleder oss veldig til å slippe det nye albumet med et fantastisk live show fra en av våre favoritt-venues. Vi skulle så gjerne vært rundt i verden og spilt live for dere, men siden det ikke er mulig akkurat nå, skal vi heller gjøre alt for å gi dere tidenes konsert, rett hjem i stua.”

Konserten blir streamet globalt på Youtube, billetter kan kjøpes via biffyclyro.com/livestream/

Tider for konserten:

Livestream #1 – UK & Ireland 8pm BST / IST – Saturday 15th August

Livestream #2 – Europe: 9pm CEST / 8pm BST – Saturday 15th August

Livestream #3 – North America & Central/South America: 6pm PDT / 9pm EDT – Saturday 15th August

Livestream #4 – Australia, New Zealand and Asia: 8pm AEST / 10pm NZST / 7pm JST and KST – Sunday 16th August

…………………………

‘A Celebration of Endings’ kan forhåndsbestilles hos https://biffyclyro.co/acelebrationofendings eller hos din lokale plateforhandler.