Berit Evjen ny regiondirektør i Midt-Norge

(Trondheim, 1. februar 2018) Berit Evjen er tilsatt som ny regiondirektør i Telenor Midt-Norge i Trondheim. Evjen kommer fra stillingen som leder i Datametrix region nord. Hun etterfølger Dag Kløvjan, som pensjonerte seg ved årsskiftet.

Cathrine Moltubak Gulbrandsen, direktør for storkunde i Telenor Bedrift, peker på at Evjen kjenner Telenor og regionen godt etter å ha ledet søsterselskapet Datametrix i seks år.

– Berit har vært i Telenor i en lengre periode tidligere, og kjenner derfor både markedet, kundene og organisasjonen svært godt, sier Gulbrandsen

Berit Evjen (48) kommer fra Tydal i Trøndelag og har vært leder for Region Nord i Datametrix siden januar 2012. Region Nord inkluderer fylkene Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. Hun vil fortsatt ha ansvaret for denne regionen i Datametrix.

– Dette er en retning begge selskapene har stor tro på; nemlig mulighet for å skape en bedre samhandling og større kraft ut i markedet, og gjennom dette stå sterkere rustet i konkurransen mot andre aktører. Jeg gleder meg veldig til å samle troppene for et felles løft for bedriftskunder med behov for smarte løsninger i Midt- og Nord-Norge, sier Evjen.

Telenor Ucom er også sterkt tilstede i denne regionen, og Telenor satser nå på at salgsressursene i de tre selskapene kan samarbeide bedre til det beste for kundene.

– Med Evjens erfaring fra smarte kommunikasjonsløsninger for bedriftsmarkedet, og Telenors satsing på smarte kommuner, tingenes internett, stordata og robuste kommunikasjonsløsninger tror vi på fortsatt vekst og tett samarbeid med kommuner og bedrifter i regionen i tiden som kommer, sier Gulbrandsen.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Kristine Meek, kommunikasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 918 85 405, e-post: kristine.meek@telenor.comeller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse

Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor telekommunikasjon- og datatjenester. Vi jobber hver dag for å lede an digitaliseringen av Norge. Vi har 3800 medarbeidere fordelt på 24 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i 13 land. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no