Anderson .Paak har oppfølgerplata klar

Kun fem måneder etter utgivelsen av det kritikerroste albumet Oxnard er Grammy-vinnende sanger, rapper, trommis og produsent Anderson .Paak klar med oppfølgeren, Ventura, i dag via Aftermath Entertainment/12 Tone Music. 

De to låtene “King James” og “Make it Better” ble sluppet tidligere i vår og vitner om en stilendring som heller mer mot soul sammenlignet med det hurtige tempoet man fant på Oxnard. Slik fungerer de som en sammenstilling av de to byene i California der .Paak vokste opp. Han forklarer:

«Å vokse opp i Oxnard ga meg motet og kirken som hjalp meg å finne min egen stemme. I neste by fant jeg dybden min. Dualiteten i hvert sted inspirerte meg enormt og ut i fra det har jeg laget to album på akkurat samme tidspunkt, men holdt et tilbake fordi det ville vært alt for mange sanger å fremføre live for dere! Jeg liker å avslutte ting på et jevnt tall så velkommen til «Ventura». 

På samme måte som Oxnard inneholdt en rekke samarbeid med andre artister som Snoop Dog, Pusha T, Q-Tip, finner man flere kjente navn på nykommeren Ventura som Smokey Robinson, Andre 3000, Nate Dogg, Brandy, Lalah Hathaway og Jazmine Sullivan.

Ventura ble innspilt på samme tid som Oxnard og har nok en gang Dr. Dre som produsent, hvilket viste seg å være oppskrift på suksess med tanke på at den sørget for Paak’s første Grammy (Best Rap Performance for “Bubblin”) og over 200 millioner strømminger globalt.

Lytt til Ventura her og følg Anderson .Paak på FacebookInstagramTwitter og YouTube 

Ventura Tracklist:

01. Come Home (feat. André 3000)
02. Make It Better (feat. Smokey Robinson)
03. Reachin’ 2 Much (feat. Lalah Hathaway)
04. Winners Circle
05. Good Heels (feat. Jazmine Sullivan)
06. Yada Yada
07. King James
08. Chosen One (feat. Sonyae Elise)
09. Jet Black (feat. Brandy)
10. Twilight
11. What Can We Do? (feat. Nate Dogg)

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her