Anderson .Paak er ute med spektakulær oppfølger

På fredag slapp den GRAMMY-nominerte hip hop-stjernen Anderson .Paak sitt svært etterlengtede album tredjealbum Oxnard via Aftermath Entertainment.

Oxnard er produsert av selveste Dr. Dre og har med musikalske bidrag fra flere av dagens største artister som Kendrick Lamar, Dr. Dre, Snoop Dogg, J. Cole, Q-Tip, Pusha T, Kadhja Bonet, Norelle, Cocoa Sarai, the Last Artful, Dodgr og BJ the Chicago Kid.

.Paak er selv oppvokst i Oxnard, California og albumet er derfor skrevet som en ode til hans egne røtter samtidig det peker hvor han er på vei. Oxnard innehar en soul-essens som kan spores tilbake til noen av de mest ikoniske stemmene fra 70-tallet, men har samtidig en rå særegenhet som er fullt tilstede i vår tid. Med dette har Anderson klart, på fantastisk vis, å sette sammen en kryssblanding av musikkstiler – R&B, hip-hop, og dance- til en unektelig sound.

«Dette er mitt mest ambisiøse album så langt. Å jobbe med en stjerneprodusent som Dr. Dre, samt teamet vi har satt sammen, har trukket fram det beste i meg. Vi hadde det gøy med å ta fatt på alle stemninger og sjangre, og vi har lært så mye siden Malibu. Vi har sett verden to ganger og nå er det på tide å ta den med hjem. Samme mann, ny bil!», forteller Anderson.

Utgivelsen ble feiret ved å arrangere et utsolgt, gammeldags karneval i Oxnard dagen etter slippdato med leker, mat, og berg- og dalbaner etterfulgt av en live opptreden, Q&A og visning av en mini-dokumentar om albumet.

Lytt til Oxnard her.

Følg Anderson .Paak på Facebook, Instagram og YouTube.

Tracklist

1. The Chase [ft. Kadhja Bonet]

2. Headlow [ft. Norelle]

3. Tints [ft. Kendrick Lamar]

4. Who R U?

5. 6 Summers

6. Saviers Road

7. Smile / Petty

8. Mansa Musa [ft. Dr. Dre & Cocoa Sarai]

9. Brother’s Keeper [ft. Pusha T]

10. Anywhere [ft. Snoop Dogg & the Last Artful, Dodgr]

11. Trippy [ft. J. Cole]

12. Cheers [ft. Q-Tip]

BONUS TRACKS

13. Sweet Chick [ft. BJ the Chicago Kid]

14. Left to Right

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her