Amara slipper ny musikk

Det har vært stille på release-fronten fra Amara en stund, men nå er han endelig klar for å slippe første singel til sitt nyeste prosjekt. Låten heter Timeplan, og tar for seg tematikken om usikkerheten rundt det å være langt unna den man vil ha.

– Timeplan startet med en idè jeg hadde hvor ville jeg ta låten tilbake til «2010-house-tidene». Jeg har savnet denne type låter de siste årene, og derfor tenkte jeg at jeg likeså greit kunne lage en selv. 

Låten har en 2010-house-inspirert beat som gir lytteren en dansbar tune det er lett å like. Låten er produsert av Rolig-duoen Kristoffer Grobstok og Christopher Kvalheim, som er Amara sine faste kokker. Teksten er skrevet i samarbeid med hans artistkollega Tomy.

– Tematikken i låten handler om å prøve og feile når det kommer til kjærlighet. Usikre tanker som flommer i hodet når du ikke er nær den du vil ha. Dette er aspekter jeg og sikkert veldig mange andre har opplevd selv i sitt kjærlighetsliv.

Låten er den første av to lead-singler som slippes, før det fullstendige prosjektet slippes 24.april. Det er bygget opp store forventninger til prosjektet, etter fjorårets debutprosjekt; Atlantis.

Hør «Timeplan» her!

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her