Amara slipper mixtapen “For Fremtiden”

Ett år etter Amaras artist-debut kommer oppfølgingsprosjektet; «For Fremtiden». Denne gangen med 10 tracks, fra varierende sjangre, til alle humør og anledninger. Mixtapen tar deg med gjennom Amara sine vinklinger av venner og familie, kjærlighet og relasjoner, og ikke minst håp om fremtiden. Dette er en lytteopplevelse fra ende til annen.

Starten på 2020 har vært spesiell for hele verden, og det er viktig å se fremover mot lysere tider. «For fremtiden» tar for seg tematikken rundt venner og familie, kjærlighet og håp. Mixtapen er innom nye sjangre for Amara, nye instrumenter, nye produsenter og nye features. Dette er et prosjekt med en tydelig rød tråd fra start til slutt.

– «For fremtiden» er mitt andre soloprosjekt, og jeg ville legge til litt flere sanger enn jeg gjorde på «Atlantis». Derfor valgte jeg ut 10 tracks jeg har laget de siste årene, og føler jeg traff en bra mix. Alt fra sjangre, stiler, humør og beats varierer for å gi lytterne en helhetlig opplevelse av hva jeg mener er essensen i relasjoner og forhold. Både romantisk, men også familiært og vennskapelig. Mixtapen skal passe til alle humør og alle anledninger. Personlig synes jeg mixtapen nytes best fra ende til annen som en helhet.

Prosessen har vært lang og intens, da hele prosjektet har vært et hovedfokus for Rolig Records i 6 måneder. Enkelte av låtene stammer fra ideer helt tilbake til 2017, men med nye beats og ord. Nok en gang er det musikalske laget in-house av Rolig, med ekstern hjelp til mixing og mastering. Prosjektet vil ha påfølgende musikkvideoer, live-edits og annet visuelt materiell som vil bli vist i tiden etter 24 april. Igjen, med en tydelig rød tråd til den musikalske tematikken.

– Tematikken gjenspeiler mine egne opplevelser og erfaringer med kjærlighet, og det å leve livet i vår tid. Vi er inne i en krevende periode hvor samhold og kjærlighet er viktigere enn noen gang, men uten fysisk kontakt. Derfor håper jeg at mitt nyeste prosjekt «For Fremtiden» kan gi nettopp dette; kjærlighet på en ikke-fysisk måte. Jeg er veldig stolt av dette prosjektet og håper det kan gi lytterne mine en lysere hverdag i tiden fremover. 

Hør «For fremtiden» av Amara her!

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her